Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλειδί η έδρα»

Ο Απόστολος Σιαράβας αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στον Arena Fm μίλησε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Καρδίτσας, Απόστολος Σιαράβας και έδωσε το σύνθημα για μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά σε βάρος του Πιερικού. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αήττητο της έδρας: «Το να έχεις καλή έδρα είναι πολύ σημαντικό και εμείς έχουμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας στο έπακρο. Κερδίζουμε και παιχνίδια εκτός έδρας και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ψηλά στην βαθμολογία».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Ήταν πολύ δύσκολο, η Κέρκυρα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Μπήκαμε δυνατά, παίξαμε με πάθος και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη».

Για την προσπάθεια που γίνεται: «Η διοίκηση έχει κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Η ομάδα από πολύ χαμηλά έχει φτάσει στις πρώτες θέσεις της Football League και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους».

Για την θέση του τερματοφύλακα: «Η θέση αυτή είναι ιδιαίτερη, δύσκολη θέση, αλλά η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά και οι ομάδες πρέπει να αμύνονται από τον σέντερ φορ μέχρι τον τερματοφύλακα. Λειτουργούμε πολύ καλά και αυτό μας χαροποιεί όλους».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Πιερικό: «Πολύ δύσκολο. Είναι μια έμπειρη ομάδα και θέλει πάρα πολύ τους βαθμούς. Θα πάμε για ότι καλύτερο μπορούμε και ελπίζω να έρθει ακόμα μια νίκη».

Last modified onΤετάρτη, 12 Φεβρουάριος 2014 01:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep