Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Προανήγγειλε ενίσχυση ο Παντέλης

Ο Νίκος Παντέλης Ο Νίκος Παντέλης

Απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση κατά τον τεχνικό του Βύζαντα.



Στην έλλειψη εμπειρίας και στον κακό αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Νίκος Παντέλης, αναλύοντας τα αίτια της ήττας από τον Εθνικό Αστέρα μέσα στα Μέγαρα. Ο τεχνικός του Βύζαντα τόνισε επίσης πως είναι απαραίτητη η μεταγραφική ενίσχυση με 2-3 παίκτες κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παντέλη:

«Στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία. Δύο παιδαριώδη λάθη της άμυνας, στοίχισαν και χάσαμε το παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε με τον Ουατάρα και τον Μπέριο, χωρίς όμως να είμαστε καλοί. Εάν γινόταν το 1-1 πιστεύω το ματς θα γύριζε. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε επιθετικά, αλλά δεν είχαμε τον παίκτη που θα βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των παικτών μου. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί, αλλά πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα».

Ερωτηθείς για την κακή κατάσταση του γηπέδου και αν έχει γίνει κάποια συζήτηση με τη διοίκηση είπε τα εξής: «Εχουμε μιλήσει για το γήπεδο. Πρέπει να γίνει κάτι. Κάνουμε προπονήσεις στον Ασπρόπυργο και εδώ ήρθαμε για ένα χαλάρωμα. Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο μπορεί να έρθει μία ομάδα εδώ, να κλειστεί και εμείς ως γηπεδούχοι που πρέπει να δημιουργήσουμε έχουμε πρόβλημα».

Τέλος εάν θεωρεί πως είναι αναγκαία η ενίσχυση του Βύζαντα τον Ιανουάριο, ο έμπειρος κόουτς είπε τα εξής: «Θα πρέπει να γίνουν κινήσεις σε 2-3 θέσεις με παίκτες που ξέρουν την κατηγορία, διότι η Β' Εθνική είναι τελείως διαφορετική από τη Γ. Δυστυχώς το ρόστερ είναι υπεράριθμο και ανομοιογενές. Σε κάποιες θέσεις έχουμε δύο και τρεις λύσεις και σε άλλες τίποτα».

Από την πλευρά των παικτών τον Βύζαντα εκπροσώπησε ο Σεραφείμ Μωυσίδης ο οποίος είπε τα εξής: «Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον Εθνικό Αστέρα για τη νίκη του. Συγχαρητήρια όμως και στη δική μας ομάδα, διότι όλα τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους. Δεχθήκαμε δύο γκολ από ατομικά λάθη, αν και θεωρώ πως το δεύτερο ξεκίνησε με φάουλ. Πιστεύω ότι η ομάδα μας έχει μέλλον, είμαστε ευτυχώς ακόμη στην αρχή. Επίσης θέλω να ζητήσω συγγνώμη από το κόσμο και να του ζητήσω να μην απογοητεύεται. Θα γυρίσει η μπάλα. Χρειάζεται ηρεμία. Τώρα με τον προπονητή μας θα ανασυνταχθούμε και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε στο Κύπελλο και με την Επανομή που ακολουθεί».

Last modified onΣάββατο, 19 Νοέμβριος 2011 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep