Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Με Βραχνό ο Βατανιακός

Η αποστολή των Κατερινιωτών για την κρίσιμη αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο.

Άλλα είχε στο μυαλό του ο Σάκης Παπαβασιλείου και αλλιώς εξελίχθηκαν τα δεδομένα. Προόριζε τους Μπάστατζιτς και Αλεξίου για το αρχικό σχήμα στο παιχνίδι του Σαββάτου (8/2, 15.00) με τη Ζάκυνθο, ωστόσο τα δελτία τους δεν εκδόθηκαν και αναγκαστικά μένουν εκτός. Αυτό αναπροσαρμόζει τα σχέδιά του και επομένως θα χρειαστεί να ψάξει για εναλλακτικές στο ματς με τους Επτανήσιους, που χαρακτηρίζεται «ζωής ή θανάτου».
Τελικά δεν κατέστη εφικτό να εξασφαλιστούν όλα τα δελτία των νεοαποκτηθέντων. Οι μπλε κάρτες των Μελισσόπουλου, Λίριτς και Μπάστατζιτς δεν έφτασαν έγκαιρα και έμειναν εκτός αποστολής, ενώ η Καλλονή κατέθεσε έφεση στην προσφυγή του Μούτσα και ο Αλβανός επιθετικός δεν είναι διαθέσιμος. Όσον αφορά στον Αλεξίου, το δελτίο του θα εκδοθεί τη Δευτέρα, αφού προέκυψε ένα πρόβλημα με τον δανεισμό του από τον Ηρακλή.
Στην αποστολή, ωστόσο, συμπεριλήφθηκαν αρκετές από τις μεταγραφές. Όπως ο Βραχνός, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Βατανιακό τις τελευταίες μέρες. Ο 21 ετών μέσος, πρώην χαφ του Πιερικού, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Κατερινιώτες και αποτελεί τη νέα προσθήκη στο ρόστερ. Ακόμα, στην 20άδα που ανακοινώθηκε συμπεριλήφθηκαν τα ονόματα των νεοαποκτηθέντων Μβούε, Βουτσιά, Εμμανουήλ, Τροΐρη και Καραματσούκη, όπως και ο Μίλιτς, ο οποίος αφίχθη την Παρασκευή (7/2) στην Κατερίνη και ελλείψει άλλων επιθετικών μπήκε στην αποστολή.
Στην προσπάθεια για κατάκτηση των τριών βαθμών, ο προπονητής Σάκης Παπαβασιλείου υπολογίζει στους εξής ποδοσφαιριστές: Μπαμπαΐτης, Κουδουνάς, Γιαλαμίδης, Λαγδάρης, Στούμπος, Κολαξίδης, Νταντάμης, Χαρίσης, Ποτουρίδης, Γιαξής, Λαζαρίδης, Μπουζούκης, Γκανάβας, Καραματσούκης, Βραχνός, Μβούε, Τροΐρης, Εμμανουήλ, Βουτσιάς, Μίλιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 07 Φεβρουάριος 2014 16:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep