Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα ήταν ρίσκο...»

Ο Γιάννης Κόντης αιτιολόγησε γιατί ήταν υπέρ του συμβιβασμού και της αποδοχής της πρότασης της Super League των 2+1 ομάδων.

Ο εκπρόσωπος της Γλυφάδας τόνισε ότι ο συμβιβασμός κατοχύρωνε τη δυνατότητα ανόδου της τρίτης ομάδας έστω μέσω του μπαράζ και αναφέρθηκε στο ρίσκο που θα έπαιρναν εάν η υπόθεση πήγαινε στο δικαστήριο και αυτό έβγαζε απόφαση να ανέβουν δύο ομάδες. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Κόντης στο Αθλητικό Metropolis:

«Παρά το ότι τα νομικά επιχειρήματα ήταν σαφέστατα υπέρ της Football League, όταν προσφεύγεις σε ένα δικαστήριο δεν μπορείς ποτέ να προδικάσεις το τελικό αποτέλεσμα. Υπήρχε η πιθανότητα το δικαστήριο να έβγαζε τελεσίδικη απόφαση να ανεβούν δύο ομάδες, επομένως θα ήταν ρίσκο για τον τρίτο να χάσει έστω την δυνατότητα του μπαράζ. Δεν πιστεύω ότι όσοι ψήφισαν το 2+1 το έκαναν λαμβάνοντας υπόψη το χρηματικό μπόνους. Εγώ ήμουν εξαρχής υπέρ ενός συμβιβασμού και το είχα τονίσει και στα προηγούμενα συμβούλια».

Για τη θέση του Ηρακλή να μην ισχύσουν τα βαθμολογικά μπόνους προς τους πρωτοπόρους στα πλέι οφ υπογράμμισε: «Αυτό το θέμα μπορεί να συζητηθεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο και εκεί θα αποφασίσουμε».

Last modified onΤετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 14:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep