Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κακώς λοιδορήθηκε η απόφαση»

Ο Γιώργος Στούπας εξήγησε τους λόγους που η Football League δέχθηκε την πρόταση για άνοδο 2+1 ομάδων.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών με δηλώσεις του αναφέρθηκε στην απόφαση που «λοιδορήθηκε», τονίζοντας ότι αυτό δεν έπρεπε να συμβεί, αλλά και στα οικονομικά κέρδη της ομάδας που θα ανέβει. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Στούπας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την χθεσινή απόφαση της Football League στην πρόταση της Super League για άνοδο 2+1 στην πρώτη κατηγορία: «Η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη. Σε μία τέτοια περίπτωση, που βρίσκεσαι σε θέση άμυνας, πιστεύω ότι ποτέ δεν είναι 100% σίγουρος για το θετικό αποτέλεσμα. Υπήρξαν αποκλίσεις στις γνώμες μας, όμως υπήρξε μία σημαντική πλειοψηφία και μετά από διάλογο με τη Σούπερ Λιγκ με αποτέλεσμα τη συμβιβαστική απόφαση. Το ηθικό και το νομικό μέρος της υπόθεσης ήταν με το μέρος μας. Σε κάποια σάιτ αυτή η απόφαση λοιδορήθηκε, αφού έλεγαν πως ήταν αγοραία η στάση μας και δεν ταιριάζει αυτό σε εμάς. Καθίσαμε με τη Σούπερ Λίγκα, όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, πήραμε μία απόφαση και πήγαμε ενωμένοι. Αντί να έχει θετικό αντίκτυπο, είχε το αντίθετο αποτέλεσμα».

Για το αν έπρεπε να δεχθούν την απόφαση της Σούπερ Λίγκας: «Συνήθως οι λύσεις στα δικαστήρια δίνονται την τελευταία στιγμή. Όταν έχεις χρόνο μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με την πιθανότητα να χάσουμε τις δικές μας ευκαιρίες και να ανέβουν δύο στη Σούπερ Λίγκα, προχωρήσαμε στη συγκεκριμένη απόφαση».

Για το πριμ που κερδίζει η ομάδα: «Δεν ήταν καθοριστικό αυτό. Σίγουρα είναι μία δίκαιη λύση, για την ομάδα που δεν θα κατορθώσει να ανέβει. Δεν θέλαμε να χάσουμε το ενδεχόμενο της τρίτης θέσης. Το “όχι” είπαν οι Ηρακλής, Καβάλα, Παναχαϊκή, Κέρκυρα, Αιγινιακός και Αστέρας Μαγούλας και ήθελαν να έχουμε μετωπική αντιπαράθεση και από εκεί και πέρα ό,τι βγει. Προτιμήσαμε ότι έπρεπε να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη λύση και να αποφύγουμε τα προβλήματα που ενδεχομένως να δημιουργούσε μία αρνητική για εμάς απόφαση. Είδαμε ένα δείγμα από εμάς ότι υπάρχει θετική πρόθεση και πως μπορούμε να τα βρούμε. Μία ομάδα που θα βγει τρίτη θα έχει παίξει έναν μαραθώνιο αγωνιστικών, ενώ η ομάδα της Σούπερ Λίγκας θα είναι δύο μήνες σε αδράνεια».

Για τα οικονομικά κέρδη της ομάδας που θα ανέβει: «Είναι ίσο ή παραπάνω με την αποζημίωση που παίρνει μία ομάδα, όταν υποβιβάζεται από Σούπερ Λίγκα. Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος πρόκειται για ένα ποσό που φτάνει τις 200.000».

Last modified onΤετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2014 11:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep