Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γεμάτο το απουσιολόγιο

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννιά απόντες στον Παναιγιάλειο.

Αρκετές απουσίες στο σημερινό (3/02) απουσιολόγιο του Παναιγιάλειου. Το διπλό επί της Καλλιθέας έχει φέρει ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο, δεν έλειψαν οι μικροτραυματισμοί. Οι Ακπαρίδης, Ουρτάδο έχουν χτυπήσει στην ποδοκνημική και δεν προπονήθηκαν. Θα ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή και αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Τετάρτη (5/02). Δεν προπονήθηκαν ακόμη ο Ιωάννου (ταλαιπωρείται από σφίξιμο), ο οποίος εκτός απρόοπτου θα είναι έτοιμος μεθαύριο. Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Αργυρόπουλος, Τσάπαλος, Αγουρίδης.

Στο μεταξύ, οι Λαζανάς, Κατσικοκέρης, Ατματσίδης έχουν εξασφαλίσει άδεια και απουσίαζαν από την προπόνηση. Από εκεί και πέρα, ο Σταμόγιαννος συμπλήρωσε επτά κάρτες και την Τρίτη (4/02) το τεχνικό επιτελείο θα αποφασίσει σε ποιες αγωνιστικές θα εκτίσει την τιμωρία του.

Η ΠΑΕ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη φιλοξενία στο Ελ Πάσο και ανέφερε: «Η διοίκηση της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ» αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση, να ευχαριστήσει θερμά την αντίστοιχη της «ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» για την άριστη φιλοξενία, καθώς και την αστυνομική δύναμη εντός και εκτός του γηπέδου, για την άψογη στάση και την εξυπηρέτηση προς τους φιλάθλους μας».

Last modified onΔευτέρα, 03 Φεβρουάριος 2014 19:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep