Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Δύσκολα με 13 παίκτες»

Ο Βαγγέλης Γούτης μίλησε για τα δεδομένα στον Βύζαντα και τις ελάχιστες επιλογές που υπάρχουν μέχρι να βγουν τα δελτία και να έχει η ομάδα υλικό.

Στις δυσκολίες που υπήρχαν για να αντιδράσει ο Βύζας με ελάχιστες επιλογές στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Βαγγέλης Γούτης. “Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για το παιχνίδι και όχι για τα προβλήματα που έχουμε ως ομάδα. Το σημερινό ματς δεν μπορούσαμε να πούμε πως θα έρθουμε να το παλέψουμε μόνο και μόνο για να το κάνουμε.

Ήρθαμε 13 άτομα εδώ να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορούσε να γίνει δυστυχώς κάτι περισσότερο. Η ομάδα του Αχαρναϊκού ήταν εξαιρετική. Δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και τα δεδομένα έγιναν πιο δύσκολα αφού βγήκε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μεντί που ήταν ο μοναδικός επιθετικός που είχαμε. Συγχαρητήρια για τον Αχαρναϊκό, εκτιμώ ότι ο Βαζάκας κάνει καλή δουλειά και η ομάδα θα βελτιώνεται συνέχεια”.

Για την ενίσχυση της ομάδας;

“Αυτό που ξέρω είναι πως την Παρασκευή καταθέσαμε 17 ή 18 δελτία στην ΕΠΟ. Τα διαδικαστικά δεν τα ξέρω, για το πότε θα μπορέσουμε να τους έχουμε στη διάθεσή μας”.

Last modified onΚυριακή, 02 Φεβρουάριος 2014 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep