Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Φωκικός ήθελε, αλλά...

Ανακοίνωση του Φωκικού για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διοίκηση του Φωκικού περίμενε πώς και πώς τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου για να βάλει χρήματα στο ταμείο της από την προσέλευση οπαδών των φιλοξενούμενων, αλλά η Αστυνομική Διευθύνση δεν το επέτρεψε. Ωστόσο, η ομάδα της Άμφισσας με ανακοίνωσή της τόνισε ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να στερεί από τους φιλάθλους την παρουσία τους σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Όπως ανέφερε:

«Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ έλαβε αίτημα από τον Ολυμπιακό Βόλου για προμήθεια 300 εισιτηρίων ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης για την 18η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Football League ΟΠΑΠ. Το αίτημα έγινε δεκτό μέσα στην εβδομάδα και ακολούθησε αλληλογραφία στο πλαίσιο των πολύ καλών σχέσεων των δύο Σωματείων, ώστε να διευκολυνθεί στους φιλάθλους του Βόλου να βρεθούν στην Άμφισσα και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας τους. Άλλωστε για την ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ συνέτρεχαν και οικονομικοί λόγοι, μιας και προσέβλεπε σε σημαντικές εισπράξεις από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Η ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ έχει αποδείξει ότι προσφέρει πάντα την άριστη φιλοξενία της στους φιλάθλους των ομάδων που επισκέπτονται την έδρα της και στην προκειμένη περίπτωση αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου σαν μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει σε φιλάθλους να παρακολουθήσουν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας. Πόσω μάλλον όταν δεν γνωρίζουμε τους λόγους αλλά και βάσει ποιού νόμου ελήφθη αυτή η απόφαση από την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία διατάραξε τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες».

Last modified onΣάββατο, 01 Φεβρουάριος 2014 14:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep