Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Παραμονή και... play off»

Ο Γιώργος Σκαθαρούδης έδωσε σύνθημα νίκης στην Κατερίνη.

Ο επιθετικός της Ζακύνθου, Γιώργος Σκαθαρούδης μίλησε στον Arena Fm για τον αγώνα της Δευτέρας (27/01) με τον Πιερικό και τόνισε ότι στόχος των «κυανοκίτρινων» είναι η άνετη παραμονή και ακολούθως η είσοδος στην τετράδα. Αρχικά δήλωσε:

«Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι, η ομάδα έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα εντός έδρας παιχνίδια, δουλέψαμε πολύ σκληρά και είμαστε 100% έτοιμοι. Θέλουμε να αρχίζουμε να παίρνουμε και αποτελέσματα εκτός έδρας, αρχής γινομένης από το παιχνίδι με τον Πιερικό. Ο στόχος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία και δουλεύουμε πολύ για να το πετύχουμε. Ο Πιερικός έχει κάποια προβλήματα τα οποία θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς. Από εκεί και πέρα ο επόμενος μας στόχος είναι να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που επίσης είναι αρκετά δύσκολο».

Για τα άσχημα αποτελέσματα εκτός έδρας: «Ταξιδεύουμε πολλές ώρες, κάνουμε πολλά ταξίδια και μάλιστα με λεωφορείο, δεν ξεκουραζόμαστε πολύ και σίγουρα και αυτό παίζει τον ρόλο του».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, παίζεται στην δύναμη. Όσο για τις ομάδες, έχω ξεχωρίσει τον Ηρακλή, την Κέρκυρα και τη Νίκη Βόλου. Αυτές οι ομάδες πιστεύω θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Last modified onΠαρασκευή, 24 Ιανουάριος 2014 23:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep