Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εκμεταλλεύτηκαν τη φτώχεια μας»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας, μιλάει για την προκήρυξη του πρωταθλήματος που είναι στον «αέρα».

Συνέντευξη στον Γιώργο Χατζηδοπαυλάκη, στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), παραχώρησε ο Γιώργος Στούπας. Ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών αναφέρεται στο μείζον θέμα του αριθμού των ομάδων που είναι να προβιβαστούν και να υποβιβαστούν, κατέστησε σαφές ότι πάγια θέση του συλλόγου είναι να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ σχολιάζει και την πιθανή αναστάτωση που θα προκληθεί στο πρωτάθλημα, εφόσον δεν εφαρμοστεί η προκήρυξη του περασμένου Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε:

«Ο Ηρακλής Ψαχνών πρέπει να υπερασπιστεί το δίκιο του. Όταν έχεις θέσεις, δεν μπορείς να μετακινηθείς από αυτές, ανεξάρτητα εάν πας απέναντι στο ρεύμα. Στο ΔΣ του Σαββάτου (18/1) θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος. Δεν μας κάνει χαρούμενους το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί, ωστόσο δεν έχουμε άλλο δρόμο. Δεν θέλαμε να φτάσουμε εδώ», είπε ο "ισχυρός άνδρας" του Ηρακλή Ψαχνών. Και συνέχισε: «Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία και τη φτώχεια μας. Δυστυχώς είναι σύνηθες το μεγάλο ψάρι να τρώει το μικρό. Εμείς τώρα, αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να υπερασπιστούμε την προκήρυξη του Αυγούστου όσον αφορά τις ομάδες που πρέπει να ανέβουν. Την ψηφίσαμε όλοι οι εκπρόσωποι και σε αυτό το μονοπάτι πρέπει να κινηθούμε και στη συνέχεια.

Εάν μας ζητηθεί να πάρουμε πίσω την προκήρυξη, με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν, το μπόνους στους πρώτους κ.ο.κ, ίσως να διαταραχθεί η ησυχία της διοργάνωσης. Το ζητούμενο δεν είναι να τσακωθούμε μεταξύ μας. Έχουμε χίλια άλλα προβλήματα και αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε με κάτι που θα έπρεπε να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και μήνες. Αυτό μας ενοχλεί. Μιλάμε για μια παθογενή λίγκα, έτσι όπως φαίνεται μέσα από τα γεγονότα».

Σχετικά με τις ευθύνες της ΕΠΟ είπε: «Δυστυχώς δεν είμαστε αυτοί που εγκρίνουμε τις προκηρύξεις. Όπως πάντα υπήρξε ολιγωρία από πλευράς ομοσπονδίας πάνω στο θέμα αυτό», ενώ ο κ. Στούπας ξεκαθάρισε ότι η θέση του Ηρακλή Ψαχνών θα ήταν η ίδια ακόμη κι αν η ομάδα δεν βρισκόταν στα... υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα αφού «αυτό που προέχει είναι το ομαδικό συμφέρον. Υπήρξαν συμφωνίες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος οι οποίες και πρέπει να τηρηθούν».

Για την υπόθεση άνοδο του Ηρακλή Ψαχνών στη μεγάλη κατηγορία: «Είναι όνειρο μακρινό. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να λύσουμε όλα τα ζητήματα που αφορούν το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ. Αν το επιτρέψουν οι διαδικασίες. Το βέβαιο ότι είναι ότι από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να δικαιωθούμε».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep