Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάμε για δύο ακόμα μέσους»

Ο Βασίλης Βούζας σημείωσε πως μένουν δύο ακόμα κομμάτια στο παζλ ενίσχυσης του Πανηλειακού.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Πέμπτη (16/01) ο τεχνικός του Πανηλειακού, Βασίλης Βούζας και αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με τον Αστέρα Μαγούλας, στον αγώνα με τη Γλυφάδα, αλλά και στις μεταγραφικές εξελίξεις, σημειώνοντας ότι γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου και ενός χαφ με επιθετικές αρετές, ώστε να ολοκληρωθεί η ενίσχυση. Τόνισε δε, πως στο πλάνο βρίσκονται οι Ντάνι Πόνσε και Κριστιάν Πορτίγια.

Για το προσεχές ματς με τον Αστέρα Μαγούλας είπε: «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς, που όπως έχω ήδη αναφέρει, έχει τις δικές του δυσκολίες με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο και για τον αντίπαλο, όπου πάντως ο δικός μας στόχος είναι η νίκη. Αυτή θέλουμε, και με αυτή θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλουμε πάντως και την καλή εμφάνιση. Γνωρίζουμε αρκετά τον αντίπαλο, βλέπουμε και βίντεο από φετινά παιχνίδια του.
Νομίζω πάντως ότι το κύριο στοιχείο θα είναι η δική μας εικόνα και η δική μας παρουσία. Να είμαστε εμείς αυτοί που πρέπει».

Για την ενίσχυση και το έως τώρα αγωνιστικό πρόσωπο είπε: «Ενσωματώνονται πλέον και τα νέα πρόσωπα που έρχονται μέσω των μεταγραφών στην ομάδα, απο τους οποίους περιμένουμε συγκεκριμένη ενίσχυση, και ανάλογα πράγματα. Κι έχουν και εμπειρία αλλά και ποιότητα, ώστε μαζί με τους ήδη υπάρχοντες να εμφανίζουμε ένα όλο και καλύτερο αγωνιστικό σύνολο. Αυτή την ικανότητα, την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία πλέον, θέλουμε να την βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο. Να βγάλουμε την ατομική αξία των παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ μας, μέσα από το ομαδικό πνεύμα που απαιτείται.

Σίγουρα θέλουμε ακόμα δουλειά ομαδικά. Και θέλουμε και μια μικρή πίστωση χρόνου, αλλά έχω τη βεβαιότητα ότι η ατομική ικανότητα του τωρινού ρόστερ, μειώνει αυτό το χρόνο που χρειάζεται για να φανεί κι ένα πολύ καλό σύνολο. Πάμε για δυο κινήσεις ακόμα στις μεταγραφές.
Ένας κλασικός αμυντικός χαφ, καθώς κι ένας κεντρικός μέσος, με επιθετικές κυρίως τάσεις και αρετές. Βλέπουμε για τις θέσεις αυτές και περιπτώσεις από το εξωτερικό. Νομίζω ότι και με τις κινήσεις αυτές, θα είμαστε πλήρεις. Άλλωστε, γενικότερα, είμαστε η ομάδα που ως τώρα έχει ενισχυθεί περισσότερο από κάθε άλλη, στις χειμερινές μεταγραφές σε αυτή την κατηγορία».

Για τον αγώνα με τη Γλυφάδα είπε: «Η ψυχολογία της ομάδας ειναι ανεβασμένη μετα και από τον αγώνα με την Γλυφάδα, που κρατάμε τη βαθμολογική του αξία και όχι το μεγάλο σκόρ. Οι νέες μεταγραφές αποτελούν νέα δύναμη στην ομάδα. Η προσπάθεια είναι συλλογική και ομαδική και χρειάζεται ακόμη δουλειά το νέο δυναμικό της ομάδας. Χρειαζόμαστε πίστωση χρόνου αλλά μικρή, διότι εχουμε καλούς και έμπειρους νέους παίχτες που γνωρίζουν και ξέρουν να προσαρμόζονται και περιμένουμε πολλά από αυτούς».

Last modified onΠαρασκευή, 17 Ιανουάριος 2014 00:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep