Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Κόντης για πρόεδρος!

Ο Γιάννης Κόντης αναλαμβάνει χρέη προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στη Γλυφάδα.

Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται σύντομα στη Γλυφάδα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του flnews.gr. Συγκεκριμένα, εκτός των ενημεροτήτων που έχουν στα χέρια τους οι «κοκκινόμαυροι», υποστηρίζουν ότι απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το νέο ΔΣ με πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιάννη Κόντη. Φυσικά, για να γίνει αυτό θα πρέπει προηγουμένως να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, δηλαδή να μπουν χρήματα στην ομάδα. Στη συνέχεια θα γίνει γνωστό το ΔΣ, με τον Κόντη βασικό υποψήφιο για τη θέση του προέδρου. Εννοείται πως αν δεν τελεσφορήσουν οι επαφές, ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδεχτεί το συγκεκριμένο πόστο. 

Η ΠΑΕ είναι σε επαφές με τη δημοτική αρχή, αλλά και τον μεγαλομέτοχο, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες και να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Εξάλλου, υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη κατατεθεί περίπου 12 συμβόλαια, αλλά όλοι οι νεοαποκτηθέντες θα ανακοινωθούν μαζί.

Μερικά από τα ονόματα που έχουν ενταχθεί στο ρόστερ έχουν ήδη διαρρέυσει, όπως αυτά των Ταμπάκη, Μπουλούμπαση, Μπολώση, Κατσαμακίδη, Διγουλάκη, όμως εντός των προσεχών ημερών θα υπάρξουν ανακοινώσεις μαζί με αυτές που αφορούν στο νέο ΔΣ και τα έργα που έχουν ξεκινήσει στο γήπεδο.

Σε ό,τι αφορά στο... μαρτύριο των ποδοσφαιριστών και απέναντι στον Πανηλειακό, στη Γλυφάδα ανέφεραν ότι η ομάδα ήταν υποχρεωμένη να κατέβει στο γήπεδο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση προβλέπονται υψηλά πρόστιμα και αφαίρεση βαθμών από την τρέχουσα σεζόν και την επόμενη. Ανέφεραν δε ότι είναι προς τιμή των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν και του προπονητή που για δεύτερη φορά έπρεπε να κοουτσάρει μία ομάδα με λιγότερους παίκτες.

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 20:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep