Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κυκλοφορούσε με πιστόλι»

Ο πρόεδρος του Βατανιακού, Γεράσιμος Ποτουρίδης, προχώρησε σε νέα καταγγελία αναφορικά με όσα έγιναν στην Κέρκυρα.

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες έδωσε ο Γεράσιμος Ποτουρίδης για τα όσα συνάντησε η αποστολή του Βατανιακού στην Κέρκυρα, στο περιθώριο της αναμέτρησης με τους Φαίακες. Ο πρόεδρος της ομάδας της Κατερίνης δήλωσε πως ο υπεύθυνος ασφαλείας οπλοφορούσε, καθώς και ότι ο παρατηρητής μετέφερε στους ανθρώπους του Βατανιακού το εξής: «Πάλι καλά που έγινε αυτό (σ. που έχασε 4-3 ο Βατανιακός), για να γλυτώσουμε όλοι μαζί».
Αναλυτικά όσα υποστήριξε ο Ποτουρίδης στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena FM 89,4:

Για τα γεγονότα στο παιχνίδι: «Η συμπεριφορά των γηπεδούχων όσο το σκορ ήταν υπέρ της Κέρκυρας ήταν άψογη. Μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο από τη στιγμή που φτάσαμε στο νησί. Όταν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε από 3-0 που χάναμε σε 3-3, άρχισαν τα παρατράγουδα. Είδα εξωφρενικές καταστάσεις, που είχα να συναντήσω εδώ και 20 χρόνια από τα ερασιτεχνικά γήπεδα. Και χειρότερα ακόμη! Οι μόνοι ψύχραιμοι ήταν οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής των αντιπάλων, τους οποίους ευχαριστούμε. Οι παράγοντες της Κέρκυρας, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας, που για μένα ήταν… υπεύθυνος φασαρίας, ήταν απαράδεκτοι. Εγώ βρισκόμουν στην εξέδρα μαζί με τον οδηγό λεωφορείου κι έναν φίλο μου από την Κέρκυρα και για καλή μου τύχη ένας συμφοιτητής του ανιψιού μου από την αστυνομία με ήξερε και μόλις πήγαν να γίνουν αυτά που έγιναν ήρθα τέσσερα άτομα της ασφαλείας και με προστάτεψαν.
Ο υπεύθυνος ασφαλείας της Κέρκυρας κυκλοφορούσε με πιστόλι πάνω του! Εμείς έχουμε μάθει να παίζουμε, έχουμε μάθει και να χάνουμε. Δεν αναφέρω τα γεγονότα επειδή χάσαμε. Αναφέρω αληθινά περιστατικά, τα οποία κατήγγειλα σε όλες τις αρχές. Ο παρατηρητής του αγώνα ήταν στο ίδιο πλοίο με μας, κατά την επιστροφή και μας είπε ‘πάλι καλά που έγινε αυτό, για να γλυτώσουμε όλοι μαζί”. Πάλι καλά που χάσαμε 4-3, δηλαδή…Επίσης, μου είπε πως είχε κι άλλο συμβάν με τον υπεύθυνο ασφαλείας, ο οποίος του τηλεφωνούσε στο σπίτι και τον απειλούσε. Εμείς μπήκαμε στο αγώνα χωρίς εννιά παίκτες, με 16χρονα παιδιά στην ενδεκάδα. Ο συγκεκριμένος κύριος έφερε τα παιδιά του στο γήπεδο για να τον βλέπουν να συμπεριφέρεται έτσι και να οπλοφορεί δίπλα στους πάγκους! Καταλαβαίνετε σε τι επίπεδο έχουμε φτάσει».
Για το τι συνέβη μόλις έκανε το 3-3 ο Βατανιακός: «Με το που ισοφαρίσαμε κινήθηκε όλος ο πάγκος τους προς τα πάνω μας. Αποβλήθηκε ο κ. Προβατάς, ο οποίος δεν βγήκε έξω, αλλά έμεινε στη φυσούνα. Μόλις μας έβαλαν το τέταρτο γκολ μας έκαναν διάφορες άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν. Και μόλις έληξε ο αγώνας 4-3, μας έφεραν και δέκα πίτσες να μας κεράσουν! Αυτά είναι για γέλια και για κλάματα. Φεύγοντας, μου είπαν να δείξουμε τον ίδιο ενθουσιασμό και στον αγώνα με την Καλαμαριά. Αν είναι δυνατόν…».

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 01:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep