Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μεγαλομέτοχος ο Ρέλλας

Ο Αντώνης Ρέλλας είναι και με τη βούλα μεγαλομέτοχος του Παναιγιάλειου.

Όπως αποκάλυψε στο περιθώριος της συνέντευξης Τύπου, ο ίδιος κατέχει πλέον το 81,41% του πλειοψηφικού πακέτου, ενώ τόνισε ότι ο Παναγιάλειος είναι πιστοποιημένα ΠΑΕ από το υπουργείο Ανάπτυξης (κλάδος Εμπορίου) και το υπουργείο Αθλητισμού. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η ΠΑΕ είναι πιστοποιημένη από τα δύο συναρμόδια υπουργεία, το υπουργείο Ανάπτυξης (κλάδος Εμπορίου) και το υπουργείο Αθλητισμού. Οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο και βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας το ανακοινώσω και επίσημα. Κάποιοι ξέρω ότι δεν χαίρονται που ο Παναιγιάλειος αποτελεί παράδειγμα σε όλους τους τομείς και εκπέμπει υγεία. Αναφέρομαι στα σκουλήκια, που ανώνυμα γράφουν κατά της ομάδας και κρύβονται κάτω από το χώμα της ανωνυμίας τους, αλλά τους περιμένουν πολλές – δυσάρεστες - εκπλήξεις ακόμη».

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Μπότος μετά τη λύση του συμβολαίου του μίλησε στο σάιτ της ΠΑΕ:

«Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από κανέναν και κυρίως από τον προπονητή μου που ξέρω ότι με πίστευε. Αλλά δεν μπορούν να παίζουν και οι… τρεις τερματοφύλακες στην ομάδα, ούτε να γίνονται αλλαγές όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες θέσεις. Ζήτησα να φύγω για να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω. Μόνο για αυτό. Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Είμαι υπερήφανος που αποτέλεσα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας».

Last modified onΠέμπτη, 09 Ιανουάριος 2014 10:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep