Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιστορικό ματς στην Επανομή

 

Πρώτο παιχνίδι στην κατηγορία μετά από 30 χρόνια.

 

Λίγες ώρες απέμειναν για το ιστορικό «ραντεβού» της Αναγέννησης Επανομής με τον επίσης νεοφώτιστο Ηρακλή Ψαχνών, παιχνίδι που αποτελεί το παρθενικό των πράσινων στη Football League μετά από σχεδόν 30 χρόνια. Η αδημονία σε παίκτες, τεχνικό τιμ, διοίκηση και κόσμο είναι το κυρίαρχο συναίσθημα και το «Νίκος Σαράφης» αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές.

 

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη, με «οδηγό» τις καλές εμφανίσεις των φιλικών και την περσινή επιτυχημένη πρεμιέρα με τον ίδιο αντίπαλο (τότε για το Κύπελλο), θα επιχειρήσει να αρχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα, για πρακτικούς και ψυχολογικούς λόγους, ελπίζοντας ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο για να την «σπρώξει» στην επιτυχία.

 

Από την Αναγέννηση θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δανίδης και Πολίτης και οι τραυματίες Μπούτρικς, Ταταρίδης και Μπεκιάρης. Η αποστολή: Παπαδόπουλος, Φιρινίδης, Χουνουζίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Παπαστεργίου, Παπαζούδης, Πεχλιβανίδης, Γεωργίου, Κάτσε, Γεωργιάδης, Καραμανλής, Ναλμπάντης, Ασλανίδης, Μαυροματίδης, Κουλίδης, Μπαλασάς, Τιάγκο Μαρίν, Γκέσιος, Δεινόπαπας, Κάρλος, Μάια Τάσιο, Τράκις.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep