Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Ψηλά το κεφάλι»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης είναι υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού.

Ο τεχνικός του Πιερικού, Νίκος Θεοδοσιάδης είπε μετά την ήττα (2-0) από την Κέρκυρα: «Θέλαμε να κλείσουμε θετικά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και το 2013 και μέχρι το 60' ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί. Κάναμε φάσεις, πιέσαμε τον αντίπαλο, όμως σε μια στιγμή αδράνειάς μας, μίλησε η κλάση των παικτών της Κέρκυρας, μεσοεπιθετικά και δεχτήκαμε το γκολ. Στη συνέχεια το παιχνίδι δυσκόλεψε για μας, ρισκάραμε για να ισοφαρίσουμε αλλά δε τα καταφέραμε. Η Κέρκυρα έκανε κι άλλες φάσεις μετα το 0-1 και θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ.
Η χρονιά κλείνει με ήττα για μας, παρόλα αυτά θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν. Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά, το βιώνω στις προπονήσεις. Έρχεται περίοδος εορτών που θα μας βοηθήσει να ανασυγκροτηθούμε, να κοιτάξουμε πως μπορούμε να ενισχύσουμε την ομάδα για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Δε θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, πρέπει να το έχουμε σηκωμένο και να προχωρήσουμε. Εύχομαι στο Μιχάλη Γρηγορίου και στην Κέρκυρα να εκπληρώσουν το στόχο της ανόδου, είναι πολύ εφικτός και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη».

Ο Γιώργος Τσιρλίδης ανέφερε: «Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για μας, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, θέλαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος μπήκαμε δυνατά και δείξαμε ποιος είναι ο Πιερικός. Είχαμε φάσεις για να σκοράρουμε κι αν τα καταφέρναμε θα μπορούσε να μπει το παιχνίδι σε άλλη τροχιά. Δυστυχώς όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε, η Κέρκυρα έδειξε την κλάση της και την εμπειρία της και πήρε τη νίκη. Βέβαια, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, αν δινόταν το καθαρό πέναλτι που έγινε στο Σίμο Παπαδόπουλο».

Πηγή: katerinisport.gr

Last modified onΚυριακή, 22 Δεκέμβριος 2013 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep