Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα κριθεί στη δύναμη»

Ο Γιώργος Βελονάκης υποστήριξε ότι το παιχνίδι της Επισκοπής με τον Παναιγιάλειο θα κριθεί στη δύναμη.

Ο Ρεθυμνιώτης ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ σχολίασε για το ματς της Δευτέρας (23/12), χαρακτήρισε έμπειρη ομάδα τον Παναιγιάλειο και έκανε κάλεσμα στους οπαδούς της Επισκοπής όχι μόνο για το παιχνίδι, αλλά και για να βοηθήσουν με τη συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βελονάκης:

«Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, ένα δυνατό αντίπαλο, με έμπειρους ποδοσφαιριστές που ξέρουν καλά την κατηγορία. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί στη δύναμη και στο ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς έχουμε κάνει καλό πρωτάθλημα μέχρι τώρα, είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε συνεχεία με μια ακόμα νίκη, για να ολοκληρώσουμε ιδανικά τον πρώτο γύρο. Ελπίζω ο κόσμος να είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι και να βοηθήσει να πάρουμε το τρίποντο.

Θέλω να προσκαλέσω τους Ρεθυμνιώτες φίλαθλους, να ανταποκριθούν στην προσπάθεια της ομάδας μας για να συγκεντρώσουμε τρόφιμα την Δευτέρα στο γήπεδο, ώστε να μαζέψουμε όσο περισσότερα μπορέσουμε για να βοηθήσουμε μέσο του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Last modified onΣάββατο, 21 Δεκέμβριος 2013 12:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep