Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σίγουρος πως θα ανέβουμε»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Παναγιώτης Κατσιαρός Ο Παναγιώτης Κατσιαρός

Ο άσος της ΑΕΛ, Παναγιώτης Κατσιαρός, θεωρεί κέρδος του ελληνικού ποδοσφαίρου την παρουσία των «βυσσινί» στη μεγάλη κατηγορία.

 

 

Ο εκ των αρχηγών της Λάρισας μιλώντας στη Ραδιοφωνία Κισσάβου 97,8 τόνισε πως η ιστορική ομάδα του κάμπου, την ερχόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στη Superleague, κάτι που χρειάζεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

Αναλυτικά όσα είπε:
«Νιώθω χειρότερα από τα παιδιά στο σχολείο. Τουλάχιστον εκείνα γνωρίζουν πότε περίπου θα αρχίσουν. Εμείς δεν ξέραμε μέχρι πριν λίγες μέρες. Να σας πω την αλήθεια, μέχρι το πρώτο σφύριγμα δεν θα το πιστεύω πως έχουμε πρεμιέρα».

 

Για την ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα είπε: «Ξύνουμε πληγές αν μείνουμε εκεί, έχουμε ένα στόχο και ένα σκοπό. Να βγει η ομάδα όσο πιο γρήγορα μπορεί στη φημισμένη Super League».

 

Για το αν συμφωνεί με τον τίτλο του φαβορί που έχει αποδοθεί στους «βυσσινί»: «Δεν είμαστε φαβορί, η ΑΕΛ είχε συνηθίσει στα σαλόνια. Υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ, θα είναι δύσκολη χρόνια αλλά ίσως δεν θα έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα, εφόσον παίξουμε όπως μπορούμε».

 

Για την πρεμιέρα της ΑΕΛ και γενικότερα για τη σεζόν ανέφερε: «Η αρχή δεν νομίζω να έχει διαφορά από τη συνέχεια, η εικόνα θα είναι ίδια σε όλα τα ματς. Τα πάντα είναι στα πόδια μας. Η ΑΕΛ θα είναι όλη τη χρονιά η ομάδα που πρέπει να παίξει μπάλα και να σκοράρει. Περιμένω δυνατές ομάδες που το παιχνίδι τους θα το στηρίζουν πολύ στο τρέξιμο. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα βάλουμε στο παιχνίδι μας».

 

Για το ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της φετινής ΑΕΛ: «Το πλεονέκτημα μας είναι η ποιότητα μας. Έχουμε πολύ καλό προπονητή και μπορούμε να παράγουμε στρωτό ποδόσφαιρο. Μειονέκτημα μας είναι τα πολλά νέα παιδιά. Σε αυτές τις ηλικίες ενθουσιάζονται και απογοητεύονται εύκολα. Αλλά ο κόουτς είμαι σίγουρος πως έχει βρει τον τρόπο να δέσει την ομάδα. Η υπομονή το κλειδί για να περάσει καλά όλη η χρονιά».

 

Για την αντιμετώπιση που περιμένει από τη διαιτησία: «Η ΑΕΛ δεν ήταν σε όλα αυτά και τους πονάει. Απορούσαμε πέρυσι αν όλα αυτά που έγιναν ήταν ανθρώπινα λάθη και οι απορίες μας ήταν εύλογες. Με απασχολεί πολύ η αντιμετώπιση, εμείς θέλουμε το 50-50 για να βγούμε από την κατηγορία».

 

Για τον αντίπαλο και τα προβλήματά του: «Σίγουρα είναι καλό να υπάρχει προπονητής από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτό δεν το έχει ο Βύζαντας. Πιστεύω ότι όλοι έχουν έξτρα κίνητρο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της FL, θέλουν να παίξουν στην ΑΕΛ κάποια στιγμή στο μέλλον».

 

Για τα πολλά φιλικά και αν η ομάδα κουράστηκε: « Είναι εντελώς διαφορετικό η προετοιμασία με τα επίσημα. Είχαμε έναν ολόκληρο γύρο σε φιλικά και υπήρξε κορεσμός. Κάποια στιγμή μας πέρασε από το μυαλό ότι φέτος η ΑΕΛ δεν θα παίξει ποτέ και πουθενά».

 

Το τελικό του σχόλιο: «Έχουμε πάντα κίνητρο γιατί παίζουμε στη μεγάλη ομάδα που λέγεται ΑΕΛ. Η ομάδα δεν αξίζει να είναι στη Β’ εθνική. Με όλα αυτά που γίνανε η μοναδική δικαίωση θα ήταν η ΑΕΛ να έπαιζε Super League, αλλά δυστυχώς παραμένουμε Έλληνες στη σκέψη μας. Αν παίξουμε έτσι όπως μπορούμε είμαι σίγουρος πως θα ανέβουμε. Αυτό θα κάνει καλό και στο ποδόσφαιρο μας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep