Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα πάρτι... τέλος»

Νέα απάντηση του Κώστα Τσαλίκη στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του τεχνικού διευθυντή του Ηρακλή, Κώστα Τσαλίκη και της Αναγέννησης Καρδίτσας σχετικά με το ματς της Κυριακής (15/12) συνεχίζεται. Το στέλεχος της κυανόλευκης ΠΑΕ, λοιπόν, απάντησε στην ανακοίνωση των Θεσσαλών και ανέφερε:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας αποφάσισε όλως τυχαίως μετά το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ηρακλή να διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία των τριών τελευταίων αγωνιστικών της, επιχειρώντας -χωρίς επιτυχία είναι η αλήθεια- να δημιουργήσει εντυπώσεις. Τους ενημερώνουμε λοιπόν πως για τον μόνο λόγο που θα μπορούσαν να απευθυνθούν στον διαιτητή της αναμέτρησης και να του πουν ευχαριστώ είναι το πέναλτι του 2' που δεν δόθηκε ποτέ, η κόκκινη κάρτα του 33' που έγινε ως δια μαγείας κίτρινη και τρία ανύπαρκτα οφσάιντ που σταμάτησαν επιθέσεις της ομάδας μας.

Όσο για το ύφος της καταγγελίας και την ειρωνεία από πλευράς Καρδίτσας η απάντηση είναι σαφής. Όλοι είναι μικροί μπροστά στο όνομα και την ιδέα που λέγεται Ηρακλής. Τέλος να είστε σίγουροι πως θα σας αποσταλεί το βίντεο του αγώνα για να ξαναδείτε την πραγματικότητα μιας και την ώρα του παιχνιδιού το βλέμμα σας ήταν προφανώς αλλού.

ΥΓ1. Προς Αναγέννηση Καρδίτσας: Καμία σχέση δεν έχει ο έντονος διάλογος στο τέλος του παιχνιδιού με την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας και τους ποδοσφαιριστές της. Αυτός που δυναμίτισε το κλίμα ήταν ένας «κύριος» με αθλητική ενδυμασία από τον πάγκο της ομάδας που το όνομα του δεν γνωρίζουμε, άλλα και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε.

ΥΓ2. Προς πάσα κατεύθυνση: Όσοι πιστεύανε ή συνηθίσανε να έρχονται στο Καυτανζόγλειο και να κάνουνε πάρτι θέλουμε να τους ενημερώσουμε ότι τα πάρτι τελείωσαν...»

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 19:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep