Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πάει τρένο εκτός έδρας

Η Επισκοπή δείχνει εκπληκτικό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς του πρωταθλήματος.

Πορεία πρωταθλητισμού διαγράφει η ρεθυμνιώτικη ομάδα μακριά από το «σπίτι» της, εκεί όπου μεταμορφώνεται και παίρνει αποτελέσματα. Μετά και το χθεσινό (15/12) διπλό σγον Πύργο επί του Πανηλειακού, έχει δώσει έξι παιχνίδια εκτός Επισκοπής, έχει σημειώσει τέσσερις νίκες και δύο ήττες και έχει εκτός έδρας συγκομιδή 12 βαθμών. Οι μοναδικές ομάδες που έχουν μέχρι στιγμής τέσσερις εκτός έδρας νίκες τόσο στο νότιο όσο και στο βόρειο όμιλο είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα, που έχουν στόχο την άνοδο στη Super League.

Όπως αντιλαμβάνεστε, οι 12 από τους συνολικά 20 πόντους της Επισκοπής προέρχονται από ματς εκτός έδρας. Οι υπόλοιποι οκτώ έχουν μαζευτεί από τους έξι εντός έδρας αγώνες της.

Στο μεταξύ, οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στο χθεσινό (15/12) παιχνίδι με τον Πανηλειακό στον Πύργο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γυμναστήριο, με αερόβιο τρέξιμο, σάουνα, πισίνα και μασάζ. Την Τρίτη (17/12), η ομάδα έχει ρεπό.

Τέλος, η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Πανηλειακό για τη φιλοξενία του στο μεταξύ τους ματς: «Η ΠΑΕ Επισκοπή ευχαριστεί τόσο την διοίκηση του Πανηλειακού όσο και τους φιλάθλους της ομάδας του Πύργου για την άψογη φιλοξενία τους, στην αποστολή αλλά και στα μέλη της διοίκησης της ομάδας μας, και υπόσχεται να ανταποδώσει στην αναμέτρηση του δεύτερου γύρου».

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 09:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep