Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Τα πάντα για ενίσχυση»

Έκκληση για μεταγραφές από τον Διονύση Γρηγορόπουλο.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων, Διονύσης Γρηγορόπουλος μίλησε μετά την ήττα (2-1) από τη Δόξα Δράμας και χαρακτήρισε το αποτέλεσμα οδυνηρό. Παράλληλα, κάλεσε τη διοίκηση να κάνει το παν για να ενισχύσει το ρόστερ. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μια οδυνηρή ήττα, γιατί βρισκόμασταν σε οριακό σημείο. Ίσως είχε αντίκτυπο η προσπάθεια στο Βόλο, εκεί όπου έπρεπε να πάρουμε κάτι και δεν πήραμε. Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να δώσουμε κουράγιο στους νεαρούς και να πάμε για το θετικό αποτέλεσμα στον Τύρναβο. Είναι θετικό που η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και πρέπει η διοίκηση να κάνει τα πάντα για να ενισχυθούμε. Δεν χάθηκε τίποτα. Μπορούσαμε να πάρουμε έστω την ισοπαλία, αλλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο κάναμε υπερπροσπάθεια χωρίς αποτέλεσμα. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε και να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να παλέψουμε. Η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Μόνο δουλειά. Συγχαρητήρια στη Δόξα και καλό κουράγιο και δύναμη σε εμάς».

Σε ερώτηση για το τι φταίει και η Αναγέννηση Γιαννιτσών δείχνει αυτό το πρόσωπο, απάντησε: «Είναι πολλά. Η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις. Ένα ματς πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου η διοίκηση πρέπει να κάνει μεταγραφές γιατί η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Όλα ανατρέπονται».

Απομαγνητοφώνηση: flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 15 Δεκέμβριος 2013 22:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep