Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μεγάλη νίκη»

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης, έκανε λόγο για μεγάλη νίκη επί της Ζακύνθου. Διαβάστε τι είπε και ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Πλάτων Καρακατσάνης.

Με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι το έργο της ομάδας του έγινε πιο εύκολο, όταν έμεινε με αριθμητικό πλεονέκτημα: «Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Ξεχάσαμε γρήγορα την άσχημη εμφάνιση με τον Ηρακλή. Ανεβήκαμε ψυχολογικά και τα παιδιά απέδειξαν ότι δεν επηρεάστηκαν από την ήττα από τον Ηρακλή.

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε η Ζάκυνθος έκανε πιο εύκολο το έργο μας και κατορθώσαμε και πήραμε μία μεγάλη νίκη. Μελανό σημείο είναι ότι κάνουμε πολλές ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιούμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Ζάκυνθο».

Ο Πλάτων Καρακατσάνης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Από το πρώτο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά, καταφέραμε και αιφνιδιάσαμε τον αντίπαλο, κάναμε πολλές ευκαιρίες και με την καλή δουλειά που γίνεται πιστεύω να πάμε ακόμη καλύτερα. Σε προηγούμενα παιχνίδια ήμασταν άτυχοι, αφού χάσαμε αρκετούς βαθμούς εντός έδρας. Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη».

Σάββας Αχλατλής

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep