Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Μένει Μενίδι ο Ογκουνσότο

Εκτός αποστολής του Αχαρναϊκού έμεινε ο Πατρίκ Ογκουνσότο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Αχαρναϊκού στο Βόλο για αγωνιστικούς λόγους, καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι επιβαρημένη η κατάστασή του. Εκτός αποστολής για τον κυριακάτικο (15/12) αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν τεθεί ακόμη ο τιμωρημένος Ανδράλας και ο τραυματίας Προβατίδης.

Ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε μετά τη σημερινή (13/12) προπόνηση την αποστολή, η οποία θα αναχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (14/12). Αυτή έχει ως εξής: Παγούδης, Παναγιωτόπουλος, Μάναλης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Χριστόπουλος, Μακρυγιάννης, Ντάλλας, Βλάχος, Αναστασίου, Νεόφυτος, Παραράς, Δημόπουλος, Μιρτσέτα, Σάνον.

 

Εκτός αποστολής του Αχαρναϊκού έμεινε ο Πατρίκ Ογκουνσότο.

Ο Νιγηριανός επιθετικός δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Αχαρναϊκού στο Βόλο για αγωνιστικούς λόγους, καθώς διαπιστώθηκε ότι είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένη η κατάστασή του. Εκτός αποστολής για τον κυριακάτικο (15/12) αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν τεθεί ακόμη ο τιμωρημένος Ανδράλας και ο τραυματίας Προβατίδης.

Ο Γιώργος Βαζάκας ανακοίνωσε μετά τη σημερινή (13/12) προπόνηση την αποστολή. Αυτή έχει ως εξής:  Παγούδης, Παναγιωτόπουλος, Μανάρης, Μαγγίνας, Μωυσιάδης, Αθανασόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλογερόπουλος, Νιάρος, Χριστόπουλος, Μακρυγιάννης, Λάλας, Βλάχος, Αναστασίου, Νεόφυτος, Παραράς, Δημόπουλος, Μιρτσέρα, Σάνον.

Last modified onΠαρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2013 19:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep