Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Εμείς το καλύτερο ποδόσφαιρο»

Για αρκετά ζητήματα τοποθετήθηκε ο Γιάννης Νιώπας στη γενική συνέλευση του Αιγινιακού.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Πιερίας αναφέρθηκε αρχικά στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, λέγοντας: «Υπάρχουν ελάχιστα χρέη στην ομάδα. Όλοι είναι πληρωμένοι. Οι παίκτες του Αιγινιακού με εξέπληξαν θετικά αφού δέχτηκαν να τους καταβληθούν ελάχιστα χρήματα έναντι, μέχρι τις 18/12».
Συνέχισε αναφέροντας: «Μιλήσαμε με τους ποδοσφαιριστές μας για τις πολλές κάρτες που δέχονται σε κάθε αγώνα. Τον χειμώνα θα γίνει ανασυγκρότηση και αναπροσαρμογή του ρόστερ, με στόχο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα του χρόνου. Να βάλουμε τις βάσεις από φέτος. Στόχος να παραμείνει ο κορμός της ομάδος και να γίνουν λίγες καλές προσθήκες. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον Κυβρακίδη και την πρώην ομάδα του, τον οποίο ζητάει να αποκτήσει ομάδα Α' Εθνικής».
Αναφέρθηκε και στο προπονητικό τιμ της πρώτης ομάδας, αλλά και στις ακαδημίες: «Πολύ καλή η δουλειά των Γιάννη και Κώστα, τους στήριζα, τους στηρίζω και τους πιστεύω. Ο Αιγινιακός παίζει το ομορφότερο ποδόσφαιρο στη κατηγορία. Το λέω επειδή παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της κατηγορίας μας. Πρώτη η ομάδα νέων στη κατηγορία της, με μεγάλα ταλέντα, εκ των οποίων ένα θα ανέβει γρήγορα στη μεγάλη ομάδα. Εξαιρετική η δουλειά του Δημήτρη Ζαφείρη στις ακαδημίες αν και δε συζητάμε πολύ φέτος. Κατάφερε μάζεψε πολλά παιδιά στο γήπεδο και θα έχει καλή πορεία. Στόχος βατός και εφικτός η τετράδα αν και προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο λόγω εξωαγωνιστικών θεμάτων».
Για το γήπεδο της ομάδας επεσήμανε: «Το γήπεδο είναι γεμάτο παντός καιρού. Στόχος από έδρα να γίνει σιγά σιγά σε λίγα χρόνια καμίνι ,με σωστά όμως και σταθερά βήματα. Αν τελικά καταφέρουμε να μπούμε στη τελική τετράδα, πράγμα δύσκολο αλλά θα το παλέψουμε, τότε κατά 80% πιστεύω ότι θα ανεβούμε στην Α εθνική. Το ματς κυπέλλου με τον Πανιώνιο θα γίνει στη Κατερίνη για θέματα ασφάλειας. Του χρόνου πιστεύω να βάλουμε πυλώνες φωτισμού στο γήπεδο».
Αποκάλυψε ακόμα το εξής: «Συζητάμε με κάποιες μεγάλες ομάδες για μελλοντική συνεργασία σε πολλαπλό επίπεδο εφόσον δεχτούν τέσσερις όρους που θέτουμε ως διοίκηση. Έλεγχος του μάνατζμεντ, έδρα Αιγίνιο, και καμία αλλαγή σε όνομα και χρώματα».
Έκανε και μια δήλωση που προκάλεσε αναστάτωση στον κόσμο της Κατερίνης. Φέρεται να είπε: «Θέλω να είμαι τουλάχιστον ένα πόντο πάνω από τον Πιερικό». Άμεση ήταν η παρέμβαση του προέδρου του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλου, που σημείωσε: «Τι να σχολιάσω. Ο Πιερικός είναι η μεγάλη ομάδα της Πιερίας. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Πάντως έχω να πω ότι όποιος ξαναπεί χωριάτη και κομπλεξικό τον μεγαλομέτοχο του Αιγινιακού, θα έχει να κάνει μαζί μου».
Ο Νιώπας προχώρησε ακολούθως σε νέα διευκρινιστική δήλωση, λέγοντας: «Ουδέποτε έκανα τη συγκεκριμένη δήλωση. Μου έγινε ερώτηση για το πόσο μακριά φτάνουν οι στόχοι του Αιγινιακού φέτος και είπα πως θέλουμε να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε απο εκεί την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Σε εκείνη ακριβώς τη στιγμή με ρώτησε κάποιος το αν βλέπω και τον Πιερικό στην τετράδα και εγώ χαριτολογώντας είπα ότι το εύχομαι και το πιστεύω και μακάρι αν μπορούμε να είμαστε έναν βαθμό επάνω του εμείς. Αυτό δεν αποτελεί δήλωση εναντίον της ομάδας της περιοχής μας σε καμία περίπτωση».

Last modified onΠέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013 18:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep