Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φιλικό για Καραϊσκο

Ο Ηρακλής θα δώσει φιλικό ματς με τους βετεράνους για να στηρίξει τον Γιώργο Καραΐσκο.

Την Τετάρτη (18/12, 15:00) προγραμματίστηκε το φιλικό του Ηρακλή με τους βετεράνους για την ενίσχυση του Γιώργου Καραΐσκου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:

«H ΠΑΕ Ηρακλής 1908 σε συνεργασία με τον σύλλογο βετεράνων της ομάδας διοργανώνουν την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 15:00 φιλικό αγώνα για την ενίσχυση της οικογένειας του Γιώργου Καραΐσκου ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δίνει την δική του μάχη για την ζωή νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο.

Τα έσοδα της αναμέτρησης θα συγκεντρωθούν από τον σύλλογο των βετεράνων που θα εκδώσει κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης τα οποία και θα πωλούνται στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και θέλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε την επιτροπή διοίκησης του Καυτανζογλείου για την δωρεάν διάθεση του γηπέδου και τους εργαζόμενους του σταδίου οι οποίοι αφιλοκερδώς θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους για την διεξαγωγή του φιλικού αγώνα».

Στήριξη στους «22»

Για την Πέμπτη (12/12) έχει προγραμματιστεί η δίκη των 22 οπαδών του Ηρακλή και η ΠΑΕ στάθηκε στο πλευρό τους: «Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 εκφράζει την στήριξη και την αλληλεγγύη της στους 22 οπαδούς του Ηρακλή που αύριο (12/12) δικάζονται. Ο Ηρακλής είναι μια μεγάλη οικογένεια και κάθε μέλος της έχει την στήριξη όλων μας σε κάθε δύσκολη στιγμή. Άλλωστε ο Ηρακλής είναι μαθημένος στα δύσκολα και μόνο με την ενότητα θα μπορέσουμε να υπερνικήσουμε τις δυσκολίες και τους εχθρούς μας, φανερούς και κρυφούς».

Last modified onΤετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep