Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Όχι άλλα λάθη»

Ο Πέτρος Κοντέων θεωρεί ότι ο Ηρακλής προλαβαίνει την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο αμυντικός μέσος του Γηραιού σκόραρε την Κυριακή (08/12) απέναντι στον Αιγινιακό και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena Fm τόνισε ότι οι «κυανόλευκοι» μπορούν να καταλάβουν την 1η θέση στον 2ο όμιλο. Παράλληλα, μιλώντας για τον Αιγινιακό, υποστήριξε ότι μαζί με τον Ηρακλή και την Κέρκυρα έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ της κατηγορίας.

Αναλυτικά ο Κοντέων δήλωσε:

Για τα τελευταία θετικά αποτελέσματα:

«Σιγά σιγά οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία για τη συνέχεια. Έχουμε δρόμο για να βρεθούμε στη κορυφή όπου πρέπει να βρίσκεται μια ομάδα όπως ο Ηρακλής. Αρχίζουμε να βρίσκουμε τα πατήματά μας ως ομάδα».

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Καρδίτσα:

«Πρέπει να δείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτερη ομάδα και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Έχουμε χάσει από χειρότερες ομάδες από την Καρδίτσα και η νίκη είναι μονόδρομος».

Για τη συμβολή του Όγιος:

«Σε θέματα ψυχολογίας και δουλειάς βοήθησε πάρα πολύ ο Όγιος. Όλοι οι ποδοσφαιριστές αισθάνονται σημαντικοί».

Για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Καραΐσκου:

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από το ποδόσφαιρο και ένα από αυτά είναι η υγεία. Είναι ένα μέλος της οικογένειας του Ηρακλή και πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα του. Είναι μέρος της ομάδας μας».

Για το αγώνα που ακούγεται πως θα γίνει για τον Γιώργο Καραΐσκο:

«Είναι πολύ καλή πρωτοβουλία αν γίνει και πιστεύω πως ο κόσμος πρέπει να παραβρεθεί και να βοηθήσει στη προσπάθεια που γίνεται».

Για τους στόχους του Ηρακλή:

«Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος της ομάδας και μετά η καλή πορεία στο κύπελλο. Ο κόσμος περιμένει να δίνουμε ό,τι μπορούμε για να τα καταφέρουμε. Έχουμε μείνει λίγο πίσω, αλλά θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να διεκδικήσουμε τη πρώτη θέση στα πλει οφ. Σκοπός είναι να κερδίσουμε τη Καρδίτσα, μετά τη Ζάκυνθο και να μπούμε στον δεύτερο γύρο χωρίς να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στον πρώτο. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να κερδίσουμε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς. Μπορούμε να μειώσουμε πολύ τη διαφορά και να φτάσουμε στη κορυφή».

Για την ομάδα του Αιγινιακού:

«Τα παιδιά δε έπιασαν την καλύτερή τους απόδοση, όμως δεν τους αφήσαμε και εμείς. Έχει μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες έμπειρους για τη κατηγορία. Μαζί με τη Κέρκυρα θεωρώ πως έχει από τα καλύτερα ρόστερ στη κατηγορία».

Για το επίπεδο της Football League:

«Όσο πάει το ποδόσφαιρο υποβαθμίζεται. Η κρίση όπως υποβαθμίζει όλα τα πράγματα έτσι υποβαθμίζει και το ποδόσφαιρο. Βέβαια υπάρχει ανταγωνισμός και έντονο ενδιαφέρον».

Last modified onΔευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 13:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep