Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άμεση διευθέτηση με Νικολαΐδη

Ο Αιγινιακός τοποθετήθηκε στο θέμα της απουσίας του Κώστα Νικολαΐδη από τον πάγκο.

Όπως συνέβη και με τον Γκιγέρμο Όγιος, έτσι και ο προπονητής του Αιγινιακού, Κώστας Νικολαΐδης παρακολούθησε το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας από μπουθ. Όπως ανέφερε η ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της:

«Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα που έλαβαν χώρα μετά το παιχνίδι του Αιγινιακού την Κυριακή με την Αναγέννηση Καρδίτσας, για το γεγονός πως ο προπονητής της ομάδας Κώστας Νικολαΐδης απουσίαζε από τον πάγκο μετά από εντολή του διαιτητή, η Π.Α.Ε. θέλει να διευκρινίσει το ζήτημα και να παρουσιάσει τα πραγματικά γεγονότα. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Νικολαΐδης είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, το απαραίτητο για την θέση την οποία κατείχε μέχρι και πριν από λίγο καιρό, ως προπονητής της Β' ομάδας. Από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Α' ομάδας έχουν κινηθεί οι διαδικασίες από την πλευρά της Π.Α.Ε., αλλά και από τον ίδιο, για να εξασφαλίσει το απαιτούμενο για τη κατηγορία δίπλωμα. Ως εκ τούτου το θέμα θα διευθετηθεί σύντομα, με την συμβολή της αρμόδιας αρχής».

Εν τω μεταξύ, ο τερματοφύλακας, Πέτρος Μπαϊμάκης υποβλήθηκε σε καθαρισμό μηνίσκου, με τον Αιγινιακό να του εύχεται ταχεία ανάρρωση: «Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο πρόεδρος, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της Π.Α.Ε. Αιγινιακός εύχονται στον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Πέτρο Μπαϊμάκη, περαστικά και ταχεία ανάρρωση, καθώς ο 23χρόνος τερματοφύλακας υπεβλήθη σήμερα σε καθαρισμό του μηνίσκου με την αρθροσκοπική μέθοδο».

Last modified onΤρίτη, 03 Δεκέμβριος 2013 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep