Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

«Βαθμούς και εκτός»

Σύνθημα για θετικό αποτέλεσμα στα Γιαννιτσά από τον Σάκη Παπαβασιλείου.

Καρέ ηττών χωρίς να βρει δίχτυα έχει συμπληρώσει ο Βατανιακός εκτός έδρας και την Κυριακή (01/12) στα Γιαννιτσά θέλει να διακόψει το σερί αυτό. Μάλιστα, ο τεχνικός, Σάκης Παπαβασιλείου με δηλώσεις του στο flnews.gr τόνισε ότι αν οι ποδοσφαιριστές του δείξουν την απαραίτηση συγκέντρωση και σοβαρότητα, μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στην Αναγέννηση.

Αναλυτικά ο Παπαβασιλείου δήλωσε:

«Θεωρώ ότι η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Το ζητούμενο είναι να επιβάλουμε το ρυθμό μας, να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες, με στόχο να πετύχουμε γκολ. Στο ποδόσφαιρο γνωρίζουμε ότι μία ομάδα όταν ξέρει τι ζητάει στο γήπεδο και όταν επιβάλλεται από την αρχή σε κάθε αντίπαλο, κάτι το οποίο οι παίκτες μου κάνουν σε μεγάλο βαθμό στα τελευταία παιχνίδια, τότε είναι θέμα χρόνου να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όλοι οι παίκτες μου έχουν δει ότι έχουν δυνατότητες, απλά θα πρέπει να πάρουμε και βαθμούς σε εκτός έδρας παιχνίδια, αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Είμαι αισιόδοξος για το κυριακάτικο παιχνίδι, αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια, καθώς και να μην δώσουμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο με παιδαριώδη λάθη να πάρει προβάδισμα».

Οι Νταντάμης, Κυπαρίσσης, Ζαγοριανός είναι εκτός πλάνων, ενώ επιστρέφει ο Γιαπιτζής από τιμωρία.

Last modified onΠαρασκευή, 29 Νοέμβριος 2013 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep