Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Έχουμε παρόν και μέλλον»

Ο τεχνικός του Βατανιακού, Σάκης Παπαβασιλείου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του.

Παρά την ήττα από τον Πιερικό, ο Σάκης Παπαβασιλείου έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του: «Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι διαθέτει παρόν και μέλλον. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, όμως μείναμε πίσω στο σκορ από δυο παιδαριώδη λάθη. Παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη φάση με το διπλό δοκάρι. Μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη. Δε μας απομένει κάτι άλλο από το να δουλέψουμε καθημερινά για να μπορούμε να παίρνουμε τις νίκες στα παιχνίδια, διότι μόνο αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο.
Εύχομαι στον Πιερικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, να κάνει περήφανους τους Κατερινιώτες και μακάρι αυτό ν' αρχίσει από σήμερα. Έχουμε συνηθίσει τον Πιερικό στο ανώτερο επίπεδο, όμως η εικόνα της ομάδας θα πρέπει να αλλάξει. Αυτό γίνεται μόνο μέσα από καθημερινή δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνανε και πιστεύω ότι στα επομενα παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».
Από την πλευρά του ο Κώστας Κουλίδης ανέφερε: «Αν και καλύτεροι στο παιχνίδι ηττηθήκαμε, πληρώνοντας την ατυχία και δυο ατομικά λάθη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και μέσα από τη δουλειά να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Πηγή: katerinisport.gr

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep