Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μοίρασε συγχαρητήρια

Στα ύψη η ψυχολογία στον Αιγινιακό.

Η ομάδα του Αιγινίου πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας νίκη κόντρα στον Απόλλωνα 1926 μετά τις τρεις προηγούμενες απόπειρες, όπου μετρούσε μόνο ισοπαλίες. Έτσι το εκτός έδρας τρίποντο κόντρα στην Κέρκυρα την περασμένη αγωνιστική, δεν πήγε χαμένο, καθώς είχε συνέχεια με την κατάκτηση των τριών πρώτων βαθμών στο σπίτι της και μάλιστα με τον Κώστα Νικολαΐδη στον πάγκο. Όπως είναι λογικό η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα ύψη, με τον τεχνικό του συλλόγου να μοιράζει συγχαρητήρια για την προσπάθεια και για τη νίκη.

Ο Αιγινιακός δεν θα έχει τον τιμωρημένο Φαμπίνιο, που αποβλήθηκε, στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Τη Δευτέρα (25/11) όσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Απόλλωνα έπαιξαν εκτός έδρας φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού και επικράτησαν 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Γιαντσέλης στο 38' με σουτ, ενώ τα τέρματα διπλασίασε ο Δεμηρτζόγλου στο 78'. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Λαζαρίδης.

 

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Μπαϊμάκης, Αχαλινόπουλος Λ., Λαζαρίδης, Γιαντσέλης, Αργυρόπουλος, Ζούρκος, Φερνάντες, Γκατσολάρι, Αχαλινόπουλος Κ., Μωυσιάδης. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Γεωργιάδης, Δεμηρτζόγλου, Πλατάκης, Κυνηγόπουλος, Μουρατίδης, Βαταμίδης.

Last modified onΔευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep