Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παραιτήθηκε ο Οικονομόπουλος

Ο γενικός διευθυντής του Παναιγιάλειου, Δημήτρης Οικονομόπουλος, υπέβαλε την παραίτησή του.

Αυτό γνωστοποίησε με επιστολή του στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό Βόλου. Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Οικονομόπουλου:

«Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα που λέγεται ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ «ανάγκασε» τα Μ.Μ.Ε. πανελλαδικά, αλλά και τις αντίπαλες ομάδες να ασχοληθούν μαζί της με κολακευτικά σχόλια.

Προφανώς δεν τα ξέρουν καλά τα πράγματα όλοι αυτοί, γιατί εδώ στο Αίγιο που ζω και κινούμαι, όλοι έχουν να μου «πουν κάτι», όλοι έχουν «μία απορία, όλοι «βλέπουν κάτι», που εγώ δεν βλέπω.

Συμπέρασμα: ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Νόμιζα ότι είχα να αντιπαλέψω μόνο κάποιους τηλεοπτικούς εξυγιαντές του ποδοσφαίρου, αλλά εδώ βλέπω πολλούς που έχουν «γεννηθεί μέσα στα γήπεδα» και κάτι περίεργα τα πιάνουν στον αέρα. (Σωστά τα λέω Χάρη; Ετσι είναι κύριε Γιάννη;)

Με την δική σας λογική η Μπαρτσελόνα δεν θα έπρεπε να κατέβει φέτος, μετά το 0-7 σε δύο παιχνίδια από την Μπάγερν. Ούτε βέβαια, και η Αρσεναλ μετά το 8-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

6/5/2012 ο Παναιγιάλειος δεν κατέβηκε στις Βρασιές να παίξει. Τότε παραλάβαμε τη ομάδα! Προφανώς κάποιοι έχουν ασθενή μνήμη αν όχι επιλεκτική!

Για σας δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να σπαταλήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο ακόμα από την ζωή μου.

Επειδή ποτέ δεν δήλωσα ποδοσφαιροπαράγοντας και ελπίζοντας ότι η ζημιά που προκάλεσα στην ομάδα με την συμμετοχή μου δεν είναι ανεπανόρθωτη, υποβάλω στο Δ.Σ. την παραίτησή μου από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ.

Ελπίζω ότι όλοι αυτοί με τις «ΙΔΕΕΣ» θα θελήσουν να τις υλοποιήσουν μετέχοντας ενεργά στην Διοίκηση της ομάδος και τους εύχομαι καλή επιτυχία.

Θέλω να ευχαριστήσω ΟΛΟΥΣ αυτούς που συνεργάστηκα μαζί τους στην Διοίκηση τα δύο τελευταία χρόνια. Ο καθένας πρόσφερε και προσφέρει αυτό που μπορεί.

Υ.Γ.: Να ζητήσω συγνώμη από τους φανατικούς της ίντριγκας (προβάλλεται ακόμα η Τόλμη και Γοητεία;) που δεν καταφέρομαι εναντίων κάποιων συνεργατών μου από την Διοίκηση, όπως συνηθίζεται στις παραιτήσεις.

Οικονομόπουλος Δημήτρης».

Last modified onΚυριακή, 24 Νοέμβριος 2013 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep