Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αίτημα διάλυσης για Ηρακλή

Οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Ηρακλή θα βρεθούν στον "αέρα" έπειτα από αίτημα της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας. Οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Ηρακλή θα βρεθούν στον "αέρα" έπειτα από αίτημα της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας.

Ο Ερασιτέχνης με εντολή της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας πρέπει να διαλυθεί διότι λειτούργησε ως κερδοσκοπικός οργανισμός και έτσι οι προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας στη Μίκρα καθώς και όλη η περιουσία του είναι στον αέρα.

Το έγγραφο της Κεντρικής Περιφέρειας Μακεδονίας βάζει σε μπελάδες την διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλή, αφού πλέον έφτασε το αίτημα στο Υπουργείο Οικονομικών και αφορά διάφορες οικονομικές παραβάσεις που έχουν βρεθεί σε ελέγχους.

Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής είναι αυτός που έχει δημιουργήσει όλα τα αθλητικά τμήματα και ως συνήθως η ακίνητη περιουσία για να μην υπάρχουν προβλήματα με τις ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στον Ερασιτέχνη ώστε να μην υπάρχει θέμα κατάσχεσης λόγω χρεών. Ο Ερασιτέχνης Ηρακλής ελέγχει εκτός από τις εγκαταστάσεις στη Μίκρα και το κλεστό στο Ιβανόφειο και το γήπεδο βόλεϊ στους Χορτατζήδες.

Αν τελικά υπάρξει διάλυση αυτές οι εγκαταστάσεις υπάρχει πιθανότητα να περάσουν στα χέρια του Δημοσίου που θα αποφασίσει πως θα αξιοποιηθούν, ή μεταβιβαστούν σε άλλους ιδιοκτήτες έναντι αμοιβής. 

Last modified onΤετάρτη, 20 Νοέμβριος 2013 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep