Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Παρελθόν ο Ίσσαρης

Ο Νίκος Ίσσαρης παραιτήθηκε από τον Αστέρα Μαγούλας.

Με ανακοίνωσή του ο Νίκος Ίσσαρης έκανε γνωστό ότι αποτελεί παρελθόν από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του Αστέρα Μαγούλας. Ο ίδιος κάνει λόγο για προσωπικούς λόγους, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παραιτήθηκε από το πόστο του λόγω οικονομικών προβλήματων.

Αναλυτικά ανέφερε:

Νιώθω την υποχρέωση να κάνω μία ευχαριστήρια ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση μου από την ΠΑΕ Αστέρας Μαγούλας ως ανταπόδοση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω λοιπόν μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση του Αστέρα Μαγούλας για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που έδειξαν στο πρόσωπο μου για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ.

Για προσωπικούς λόγους δεν μπορώ πλέον να βρίσκομαι κοντά στην ομάδα και με βαθιά λύπη ανακοινώνω την αποχώρηση μου από αυτήν. Η συνεργασία μας ήταν άψογη τόσο με την διοίκηση όσο με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα μέσα από πολλές δυσκολίες με μεγαλύτερη αυτή του να μην έχει γήπεδο για προπόνηση καταφέρνει να προσφέρει ένα ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Η δουλειά που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο με τον επικεφαλής Αντώνη Πριόνα τον οποίο θερμά ευχαριστώ είναι εξαιρετική και είμαι σίγουρος ότι μόλις ξεπεραστεί το πρόβλημα της προπόνησης η ομάδα θα δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Τέλος δεν θα ήταν σωστό να ξεχάσω να ευχαριστήσω τους πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές που έως και τώρα φαίνονται αντάξιοι των προσδοκιών τόσο αγωνιστικά όσο και μη, κάθε ένας με την προσωπικότητά του βοηθάει αυτήν την προσπάθεια και με την υπομονή τους δεν δημιούργησαν περαιτέρω προβλήματα κάνοντας μας ικανοποιημένους που τους πιστέψαμε.

Εύχομαι καλή συνέχεια με υγεία και επιτυχίες.

Με εκτίμηση

Ίσσαρης Νίκος».

Last modified onΚυριακή, 17 Νοέμβριος 2013 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep