Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούσαμε κι άλλους βαθμούς»

Ο αμυντικός του Εθνικού Γαζώρου, Μένιος Κωφοκώτσιος, υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προώθησή του από την ομάδα Νέων στην πρώτη και τους προσωπικούς του στόχους. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Ερώτηση: Αρχικά θα ήθελα να σε ρωτήσω για την έως τώρα πορεία του ΕΘΝΙΚΟΥ, τόσο βαθμολογικά , όσο και παιχτικά.

Μ. Κ.: Μέχρι στιγμής έχουμε μια καλή πορεία, όμως σίγουρα εάν δείχναμε περισσότερη συγκέντρωση θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα θετικά αποτελέσματα και περισσότερους βαθμούς. Θεωρώ ότι έχουμε την δυνατότητα να δείξουμε ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας πάντα τις υποδείξεις του προπονητή μας.

Ερώτηση: Είσαι από τους ποδοσφαιριστές που ανεβήκατε από την ομάδα Νέων του Εθνικού στην ανδρική τι σημαίνει αυτό για σένα.

Μ. Κ. : Ξεκινώντας πέρυσι από την ομάδα Νέων, σίγουρα στόχος μου ήταν να εξελιχθώ και να καταφέρω να αποδείξω ότι μπορώ να συμμετέχω και εγώ στο ρόστερ της μεγάλης ομάδας. Σίγουρα το γεγονός ότι το κατάφερα, δεν οφείλεται μόνο σε εμένα αλλά και στον προπονητή μου Αλέξη Γκράτσιο και σε όσους με στήριξαν και τους ευχαριστώ πολύ. Αυτό που θέλω τώρα είναι μέρα με την ημέρα να γίνομαι ακόμη καλύτερος για να μην απογοητεύσω τον προπονητή μου, Μάκη Κατσαβάκη για την επιλογή που έκανε να με ανεβάσει στην μεγάλη ομάδα.

Ερώτηση: Ήδη μετράς τρείς συμμετοχές, τις πρώτες σου σε επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Μ. Κ. : Είμαι πολύ ευχαριστημένος για αυτό. Θα προσπαθήσω με δουλειά και επιμονή να αυξήσω τον αριθμό των συμμετοχών μου με στόχο πάντα να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου και την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.

Ερώτηση: Μιας και ανέφερες την λέξη στόχος, ο δικός σου προσωπικός στόχος ποιος είναι;

Μ. Κ. : Πρωταρχικός μου στόχος είναι, όπως ανέφερα και προηγουμένως, να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου, τον ΕΘΝΙΚΟ. Από εκεί και πέρα θα συνεχίσω να προσπαθώ να γίνομαι μέρα με την μέρα καλύτερος για να μπορέσω να αναδειχθώ μέσα από την ομάδα.

Last modified onΣάββατο, 16 Νοέμβριος 2013 09:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep