Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Περίεργο συναίσθημα»

Ο μέσος του Πιερικού Λευτέρης Ιντζόγλου μίλησε για το περίεργο συναίσθημα του να επιστρέφεις ως αντίπαλος στην ομάδα που έκανες το πρώτο σου επαγγελματικό συμβόλαιο και την προσπάθεια του Πιερικού να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που υπάρχουν.

 

«Θα συμφωνήσω και εγώ πως το σημαντικότερο είναι πως επιτέλους ξεκίνησε το πρωτάθλημα έπειτα από τέσσερις μήνης προπονήσεων. Δεν μπήκαμε όσο δυνατά έπρεπε στο ματς, αλλά ισορροπήσαμε γρήγορα και βάλαμε δύο γκολ. Χάσαμε μια ευκαιρία για το 0-3 στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, δεν το κάναμε και  δεχθήκαμε το γκολ και για αυτό το λόγο πιεστήκαμε λίγο. Είμαστε ευχαριστημένοι που ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα και συνεχίζουμε».

 

-Τα οικονομικά προβλήματα επηρεάζουν την προσπάθεια σας;

 

«Προβλήματα υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα, όλη η χώρα και όλοι οι τομείς δουλεύουν κάτω από περίεργες οι συνθήκες. Εμείς είμαστε δεμένοι σαν ομάδα, προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλα και είμαστε σε καλή κατάσταση, όμως, ξέρετε πως δεν έχουν έρθει χρήματα από καμία πλευρά, ούτε από την ΕΠΟ, ούτε από τον ΟΠΑΠ για τις ομάδες»

 

-Πως ήταν για εσένα που γύρισες ως αντίπαλος εδώ;

 

«Υπήρχαν ανάμικτα συναισθήματα, εδώ έκανα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο, από εδώ ξεκίνησαν κάποια πράγματα για εμένα, αλλά από την άλλη ήθελα να κερδίσω γιατί πάντα προσπαθείς για την ομάδα που αγωνίζεσαι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep