Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με οπαδούς στην Καλαμαριά

Η Αναγέννηση Καρδίτσας θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της στο ματς με τον Απόλλωνα 1926 στην Καλαμαριά.

Με την παρουσία των οπαδών της θα αγωνισθεί η Αναγέννηση στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα 1926, καθώς όπως αποφασίστηκε θα παραχωρηθεί η Θύρα 6 του γηπέδου με εισιτήριο των 10 ευρώ. Στο μεταξύ, στο χθεσινό (13/11) διοικητικό συμβούλιο , η ΠΑΕ ζήτησε από τους οργανωμένους οπαδούς να σταματήσουν την αποχή.

«Η επίσημη θέση της Αναγέννησης έχει διατυπωθεί κατ' επανάληψη και με ξεκάθαρο τρόπο. Είναι ΑΝΤΙΘΕΤΗ στη γενικότερη δαιμονοποίηση του γηπέδου που υπάρχει τους τελευταίους μήνες από την αστυνομία σ' όλη τη χώρα και στην Καρδίτσα. Έχει κατ' επανάληψη διαμαρτυρηθεί με έντονο τρόπο και θα συνεχίσει να το κάνει...

Είναι αντίθετη στην απαγόρευση των μετακινήσεων των φιλάθλων και γενικώς σε μέτρα όπως αυτά που πάρθηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που δημιουργούν αντί να λύνουν προβλήματα. Καλεί ταυτόχρονα για άλλη μια φορά τους οργανωμένους φίλους της ομάδας να επιστρέψουν στο γήπεδο. Η διαμαρτυρία τους είναι κατανοητή, αλλά με την αποχή δεν λύνεται κανένα πρόβλημα.

Η Αναγέννηση πρέπει να διατηρήσει το βασικό συστατικό της ενότητας γιατί μόνο έτσι μπορεί ν' αντιμετωπίσει από κοινού οποιεσδήποτε προκλήσεις έρχονται μπροστά της όπως έπραξε άλλωστε με μεγάλη επιτυχία μέχρι τώρα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Last modified onΠέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep