Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέμα γοήτρου»

Ο παίκτης της Επισκοπής, Δημήτρης Σουμπασάκης, τόνισε ότι η νίκη κόντρα στον ΑΟΧ είναι θέμα γοήτρου.

Παράλληλα, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι το ντέρμπι αποτελεί διαφήμιση του Κρητικού ποδοσφαίρου και κάλεσε τους οπαδούς της ρεθυμνιώτικης ομάδας να τους στηρίξουν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σουμπασάκης στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Πιστεύω την Κυριακή θα γίνει ένα πολύ δυνατό και ποιοτικό παιχνίδι ανάμεσα σε δυο πολύ καλές και δουλεμένες ομάδες, που προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς από πλευρά μας θα δουλέψουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα για να πάρουμε την νίκη.

Αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι στην Football League ανάμεσα στις δυο ομάδες και πιστεύω πως κάθε παίκτης περιμένει πως και πως αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι και θέμα γοήτρου να κερδίσεις τον συγκεκριμένο αγώνα, επίσης είναι και διαφήμιση του Κρητικού ποδοσφαίρου που έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια έχοντας τόσες ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Εμείς προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες ήττες αλλά αυτό πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει αρνητικά. Αντίθετα θα μας κάνει πιο δυνατούς, γιατί μέσα από αυτές της ήττες είδαμε τα λάθη μας και θα είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή.

Τέλος θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους Ρεθυμνιώτες φιλάθλους, να στηρίξουν την ομάδα μας, γιατί τώρα τους χρειαζόμαστε περισσότερο διπλά μας, στην μεγάλη μας προσπάθεια που κάνουμε στην Football League και από πλευρά μας θα δώσουμε το μέγιστο δυνατό για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας».

Last modified onΠέμπτη, 14 Νοέμβριος 2013 12:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep