Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θέλουμε πλέι οφ»

Ο επιθετικός του Παναιγιάλειου, Κώστας Φλίγκος, μίλησε για το στόχο των πλέι οφ και για το ντέρμπι με την Παναχαϊκή.

Ο Φλίγκος έκανε ακόμη ιδιαίτερη μνεία στους οπαδούς του Παναιγιάλειου, αναφέρθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του και το φετινό πρωτάθλημα της Football League αλλά και στο πελοποννησιακό ντέρμπι με την Παναχαϊκή, το οποίο χαρακτήρισε «ξεχωριστό». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Φλίγκος στον sport-fm.gr:

Για τις συνθήκες στον Παναιγιάλειο: «Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε απλά μία νεοφώτιστη ομάδα που ήρθε από την Γ’ εθνική. Είναι καλό που είναι πολλά παιδιά από πέρσι και γνωρίζει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, παρόλα αυτά τα νέα παιδιά που ήρθαμε φέτος στην ομάδα έχουμε τη δίψα και την όρεξη για πολλά πράγματα».

Για τους στόχους της ομάδας του: «Παίζουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας πάνω απ’ όλα. Είναι φανταστικοί οι φίλαθλοι που έρχονται να μας δουν. Το γήπεδο γεμίζει σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που φέρνουμε. Έχουμε φέρει 3 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια και εκείνοι είναι εκεί για να μας υποστηρίξουν. Αν μέσα από την προσπάθεια που κάνουμε τερματίσουμε σε θέση πλέι οφ, τότε τα πράγματα θα είναι τέλεια».

Για τα φετινά φαβορί του νοτίου ομίλου: «Οι ομάδες στον νότιο όμιλο είναι πολύ ανταγωνιστικές. Δεν μπορώ να χρήσω κάποια ως φαβορί. Η αλήθεια είναι όλοι νομίζαμε πως ο Ολυμπιακός Βόλου θα καθαρίσει το πρωτάθλημα φέτος, αλλά απ’ ότι φαίνεται δυσκολεύεται. Είναι 7-8 ομάδες αρκετά δυνατές και κοντά σε δυνατότητες».

Για τη πορεία του στη Football League: «Εγώ βοηθάω με όποιον τρόπο μπορώ. Το καλοκαίρι οι άνθρωποι του Παναιγιάλειου πίστεψαν σε μένα πολύ και προσπαθώ να τους το ανταποδώσω όσο το δυνατόν με τον καλύτερο τρόπο. Αν είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας όλα μπορούμε να τα πετύχουμε».

Για το Αχαϊκό ντέρμπι που ακολουθεί με την Παναχαϊκή: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Είναι δυο ομάδες από την Πελοπόννησο που έχουν χρόνια να παίξουν αντίπαλοι. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι».

Last modified onΤετάρτη, 13 Νοέμβριος 2013 13:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep