Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πάμε... σιγά σιγά»

Ο Γκιγέρμο Όγιος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο Αργεντινός προπονητής της Νίκης Βόλου, Γκιγέρμο Όγιος μετά την ήττα (2-0) του Ηρακλή στο ντεμπούτο του δήλωσε: «Η Νίκη είναι δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα. Εμείς κρατάμε την αγωνιστικότητα που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να χαράξουμε. Πρέπει να ενσωματώσουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορώ να μη συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί όταν μένεις με δέκα παίκτες είναι ακόμα πιο δύσκολο να παίξεις. Εμείς σε εκείνο το σημείο ήταν που ψάχναμε περισσότερο την ισοφάριση. Προσπαθήσαμε να ρισκάρουμε και να μετακινήσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές μου. Οι ποδοσφαιριστές μου δώσανε μεγάλη μάχη και νομίζω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα αρχίσουμε να πλησιάζουμε τους στόχους μας, παιχνίδι με παιχνίδι. Συγχαίρω την αντίπαλη ομάδα, που όπως είπα είναι μια καλή ομάδα, που φαίνεται ότι είναι δουλεμένη και προσπαθεί να έχει την κατοχή της μπάλας. Είμαστε άμεσα αντίπαλοι αφού έχουμε τους ίδιους στόχους. Αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε την άνοδο. Μόνο ο Θεός ξέρει που θα φτάσουμε τελικά, αλλά να ξέρετε ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε».

Απατώντας για τα προβλήματα που δείχνει ο Ηρακλής στο παιχνίδι του: «Αν δεν υπήρχε λύση θα ήμουν προβληματισμένος. Στη ζωή ότι είναι πρόβλημα έχει και τη λύση του. Το σημαντικό και αυτό που κρατάω είναι αυτό που έκαναν τα παιδιά σήμερα. Κυρίως το παιχνίδι του δευτέρου ημιχρόνου. Εκεί έδειξαν ότι ήταν πιο γενναίοι και γι αυτό τους συγχαίρω. Η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου μου δείχνει ότι είμαστε πιο κοντά. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε τις καλές στιγμές σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και από κει και πέρα πρέπει να είμαστε πιο επιθετική ομάδα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, μπορούμε να πετύχουμε. Οι δυσκολίες έρχονται στη ζωή για να μπορέσεις να τις ξεπεράσεις. Ο καθένας από τον δικό του τομέα θα πρέπει να δώσει το μέγιστο για να πάει η ομάδα μπροστά».

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλης σχολίασε: ««Πριν μπω στο αγωνιστικό κομμάτι, θα ήθελα εκ μέρους των συμπαικτών μου να καλωσορίσουμε τον προπονητή μας τον κ. Όγιος και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που μας περιμένει. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία δύσκολη και δουλεμένη ομάδα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα της Νίκης. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και βγαίνοντας για το δεύτερο μείναμε με δέκα παίκτες, ενώ ελέγχαμε το παιχνίδι. Το δεύτερο μέρος το κρατάμε ως το καλό μας κομμάτι γιατί είχαμε στοιχεία που θέλαμε θετικά και με οδηγό το δεύτερο ημίχρονο θα συνεχίσουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Πηγή: magnesiasports.gr

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep