Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πίστη στον Πύργο για ανάκαμψη

Μόνο καλά λόγια έχει να πει για τους παίκτες του στον Πανηλειακό ο Πέτρος Δημητρίου.

Παρά την ήττα (2-1) στην Άμφισσα από τον Φωκικό, ο τεχνικός των Πυργιωτών συγχάρηκε την ομάδα για την προσπάθεια που έκανε, ενώ είναι χαρακτηριστικά τα όσα ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι δεν πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνολική προσπάθεια και την παρουσία των παικτών μου. Μακάρι κάθε φορά να αγωνιζόμαστε όπως κόντρα στον Φωκικό και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Πανλειακός έκανε το καλύτερο του παιχνίδι μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, ανεξάρτητα αν αυτό δεν επιβραβεύθηκε και μαθηματικά».
Στην ομάδα του Πύργου στέκοντα για μια ακόμα φορά στις απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν. πριν από το ματς προστέθηκε ακόμα μία, αυτή του Πίγκλα που ανέβασε πυρετό. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η παρουσία του 19χρονου Δημητρακόπουλου που έκανε ντεμπούτο στην αρχική ενδεκάδα που τα πήγε καλά.
*Η ΠΑΕ Πανηλειακός με ανακοίνωση της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του συλλόγου Θεόδωρο Ανδριόπουλο, που έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Last modified onΔευτέρα, 04 Νοέμβριος 2013 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep