Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Πάγωσε» του προπονητή

Ο Μάκης Παπαδόπουλος μονιμοποιείται στον πάγκο του Αχαρναϊκού.

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού είχε ανακοινώσει ότι στο ματς της Κυριακής (27/10) με τον Βύζαντα θα ήταν στις εξέδρες ο νέος προπονητής των «πράσινων». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Η ομάδα του Μενιδίου πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα (3-0) και πλέον το θέμα της πρόσληψης τεχνικού μπαίνει στο ψυγείο, με τον Μάκη Παπαδόπουλο να παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης και να μονιμοποιείται στον πάγκο. Εξάλλου, ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως έχει δημιουργήσει τις ακαδημίες της ομάδας και είναι προπονητής στους Νέους και υπεύθυνος των ακαδημιών τα έξι τελευταία χρόνια.

Για την επικράτηση σε βάρος του Βύζαντα Μεγάρων μίλησε στο flnews.gr και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Λάλας, ο οποίος ανεφερε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την εκπληκτική του συμπαράσταση στο ματς. Ήταν ο 12ος παίκτης μας. Επιτέλους, μετά από τόσα αρνητικά αποτελέσματα η ομάδα έδειξε την πραγματική της αξία και πήρε τη νίκη σε μία σπουδαία έδρα. Φυσικά, συγχαρητήρια αξίζουν και στον Μάκη Παπαδόπουλο που οδήγησε την ομάδα στην πρώτη της φετινή νίκη. Συνεχίζουμε και στρέφουμε την προσοχή μας στη Γλυφάδα, σε ένα ματς που θα έχουμε περισσότερες λύσεις».

Τη Δευτέρα (28/10) είναι προγραμματισμένο ρεπό, ενώ λόγω της σποράς που έχει γίνει στο γήπεδο του Μενιδίου, η ομάδα θα προπονηθεί εκεί μόνο την Παρασκευή (01/11).

Last modified onΔευτέρα, 28 Οκτώβριος 2013 02:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep