Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Κάποιοι δεν ξέρουν πού παίζουν»

Βέλη του Αναγνωστόπουλου σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του Βύζαντα.

Ο Αντώνης Αυλωνίτης αποχώρησε εσπευσμένα από το γήπεδο και για το ματς με τον Αχαρναϊκό μίλησε ο Τάκης Αναγνωστόπουλος. Ο γυμναστής του Βύζαντα ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό για την Νίκη. Είμαστε πολύ πικραμένοι από το αποτέλεσμα γιατί σήμερα θέλαμε οπωσδήποτε την νίκη. Πρέπει να καταλάβουν κάποια παιδιά στην ομάδα ότι ο Βύζας δεν είναι μικρή ομάδα, αλλά έχει μεγάλη ιστορία και πρέπει να το συνειδητοποιήσουν, διαφορετικά δεν έχουν θέση στην ομάδα.

Δεν υποστηρίζω ότι δεν ήθελαν, αλλά άλλο το να θέλεις και άλλο να μπορείς. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η κατηγορία αυτή έχει απαιτήσεις. Εμείς τώρα, μετά την ήττα, πρέπει να ηρεμήσουμε, να βάλουμε όλοι το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε όπως πρέπει να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε. Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας.

Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, έστω και την στιγμή του πέναλτι που είχαμε αρκετό καιρό ακόμα ως την λήξη και θα μπορούσαμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να το αποδόσω σε ανικανότητα. Ο Βύζας όμως πρέπει να βρει τον δρόμο του. Δυστυχώς πικράναμε τον κόσμο μας και την διοίκηση οι οποίοι προσπαθούν τόσο πολύ».

Για την απουσία του Αυλωνίτη εξήγησε: «Λόγω προσωπικού προβλήματος αδυνατεί και για τον λόγο αυτό ζητεί συγνώμη από όλους σας».

Last modified onΚυριακή, 27 Οκτώβριος 2013 23:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep