Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

"Υπάρχει φαβορί, αλλά και θέληση"

Ο τεχνικός του Βατανιακού, Θανάσης Παπαβασιλείου μίλησε στο FL News για την αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Ηρακλή στην Κατερίνη.

"Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Βάσει της ιστορίας του και ότι είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε ακόμα περισσότερα σημάδια βελτίωσης, τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο, να καταθέσουμε ψυχή ώστε αν μπορέσουμε και πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από τον Ηρακλή και να γραψουμε ιστορια για την ομαδα μας, τον Βατανιακό".

Για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή μίλησε ο τεχνικός του Βατανιακού, Θανάσης Παπαβασιλείου, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει φαβορί, αλλά και ότι η ομάδα του θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό ώστε να γράψει ιστορία.

"Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Βάσει της ιστορίας του και ότι είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Super League. Εμείς καλούμαστε να δείξουμε ακόμα περισσότερα σημάδια βελτίωσης, τον ίδιο υπέρμετρο ζήλο, να καταθέσουμε ψυχή ώστε αν μπορέσουμε και πάρουμε βαθμό ή βαθμούς από τον Ηρακλή να γράψουμε ιστορία για την ομάδα μας, τον Βατανιακό".

Η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί την Παρασκευή στο γήπεδο. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Λύρας και ο τιμωρημένος Κυπαρίσσης που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.

Last modified onΠέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 19:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep