Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αιφνίδιο τέλος με Λάμπρου

Διαζύγιο του Ηρακλή Ψαχνών με τον τεχνικό, Γιώργο Λάμπρου. Ο Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς στον πάγκο την Κυριακή. 

Αν και επί των ημερών του, η ομάδα της Εύβοιας παραμένει αήττητη σε έξι αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Γιώργος Λάμπρου αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή Ψαχνών! Οι δρόμοι του Έλληνα τεχνικού με την ομάδα της Εύβοιας χώρισαν φιλικά, όμως οι ακριβείς λόγοι του «διαζυγίου» δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Οι πληροφορίες του flnews.gr, πάντως, αναφέρουν ότι υπήρξαν κάποια προβλήματα στον τρόπο λειτουργίας των αποδυτηρίων που δεν άρεσαν στην ΠΑΕ και έτσι πάρθηκε η απόφαση της κοινή συναινέσει λύσης συνεργασίας.

Πάντως, από την ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι δεν έχουν έρθει ακόμη σε επαφή με προπονητή που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Λάμπρου και στο ματς με την Παναχαϊκή θα καθίσει ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς. 

Το βράδυ της Πέμπτης (24/10) η ΠΑΕ έκανε γνωστό το διαζύγιο και ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ανακοινώνει την λύση κοινή συναινέσει της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Λάμπρου, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του  στον σύλλογο και του εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική επιτυχία. Χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο Jovan Mihajlovic».

Last modified onΠέμπτη, 24 Οκτώβριος 2013 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep