Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Οι προτάσεις της ημέρας

Από το www.betarades.gr οι προτάσεις για τους αγώνες της Κυριακής (20/10).

Μπορεί και από το σημερινό μας κουπόνι να απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι, ωστόσο οι ενδιαφέρουσες και αμφίρροπες αναμετρήσεις σε όλα τα πρωταθλήματα μας βοηθούν να εξάγουμε αρκετά στοιχηματικά προγνωστικά. Η 8η αγωνιστική της Σούπερλιγκ συνεχίζεται με 5 αναμετρήσεις, εκ των οποίων ξεχωρίζουν η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή του Άρη στη Βέροια και η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εκμεταλλευτεί εκ νέου την έδρα του με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

Χαέν με κάλυψη

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προβλέψεις για το στοίχημα με το δυνατό παιχνίδι της ημέρα που είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Ρεάλ Χαέν κόντρα στην Αλκορκόν σε απόδοση 2.05. Η μεσοβδόμαδη νίκη-πρόκριση επί της Λα Κορούνια στους «32» του Κόπα ντελ Ρέι αποτέλεσε το καλύτερο τονωτικό για τη Χαέν στο «γολγοθά» του φετινού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι έχουν αρχίσει και βρίσκουν τα... πατήματά τους στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Ισπανίας, μετρώντας μόλις μία ήττα στις 4 τελευταίες αγωνιστικές (1-2-1 το επιμέρους σερί). Βέβαια, η συγκομιδή των 8 βαθμών (2-2-5) τους κρατά ακόμα στα «χαμηλά πατώματα» του πίνακα, αλλά το συγκρότημα του Μανόλο Ερέρο αντιμετωπίζει πλέον το φετινό «μαραθώνιο» με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Συνεχίζουμε με ακόμα ένα δυνατό σημείο που είναι ο «Άσσος» της Λας Πάλμας κόντρα στη Μούρθια σε απόδοση 1.85. Με άνετο τρόπο πανηγύρισε μεσοβδόμαδα η Λας Πάλμας την πρόκριση στους «32» του Κόπα ντελ Ρέι, καθώς η αντίσταση που συνάντησε από τη Χέρκουλες ήταν... αναιμική. Η ομάδα των Καναρίων Νήσων επιστρέφει σήμερα στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, έχοντας απέναντί της έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Το περασμένο σαββατοκύριακο οι σημερινοί γηπεδούχοι «κόλλησαν» στο ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Σαμπαντέλ, ενώ το σερί των τελευταίων πέντε αγωνιστικών συμπληρώνεται από 3 νίκες και μόλις 1 ήττα. Από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν κρατάμε επίσης και το Οver 2.5 στον αγώνα Αλμερία – Βαγιεκάνο σε απόδοση 1.80, ενώ πάμε και με το Χ2 της Έλτσε κόντρα στην Μπέτις σε απόδοση 2.15.

Οver 2 γκολ στη Βέροια

Το δυνατό μας σημείο από την Ελλάδα είναι το Over 2 γκολ στην αναμέτρηση Βέροια – Άρης σε απόδοση 2.00. Ο Άρης έχει στα 4/5 από τα εκτός έδρας παιχνίδια στη Βέροια. Οι γηπεδούχοι από την άλλη πλευρά μετρούν 2/3 εντός έδρας 2 ή 3 γκολ φέτος. Πιστεύουμε πως το παιχνίδι έχει γκολ, ωστόσο θα πάμε με το Over 2 που σημαίνει πως σε περίπτωση που μπουν ακριβώς δύο γκολ τότε θα πάρουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Περνάμε στην αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής – Ξάνθη όπου κρατάμε το «Χ» 1ΝΒ σε απόδοση 2.10. Αυτό σημαίνει πως επιλέγουμε την ισοπαλία, όμως σε περίπτωση που οι γηπεδούχοι επικρατήσουν τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Τέλος κρατάμε τον «Άσσο» στον αγώνα Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός σε απόδοση 2.50 στην Playbet. Εντός έδρας έχει πάρει τις δύο νίκες που μετράει φέτος στο πρωτάθλημα ο Απόλλων Σμύρνης, που σήμερα με τον Μπάμπη Τενέ στον πάγκο του θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Με Ιντερ και Φιορεντίνα

Από την Ιταλία έχουμε κρατήσει για σήμερα τρεις προτάσεις με το «Διπλό» της Μπολόνια κόντρα στη Σασουόλο σε απόδοση 2.50 και το «Διπλό» της Ίντερ με αντίπαλο την Τορίνο που πληρώνει 2.28 να ξεχωρίζουν. Μπολόνια και Σασσουόλο κοντράρονται στο ντέρμπι της επαρχίας Εμίλια-Ρομάνα. Η Μπολόνια παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στη Βερόνα. Ο Στέφανο Πιόλι μπορεί να στηρίχθηκε από τη διοίκηση, αλλά σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι με τη Σασσουόλο είναι καθοριστικό για το μέλλον του. Ραγδαίες εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδας, με τον πρόεδρο Αλμπάνο Γκουαράλντι να βάζει πωλητήριο. Αφορμή στάθηκαν οι αποδοκιμασίες των οπαδών, που αντέδρασαν έντονα μετά την παραχώρηση του Ταϊντέρ στην Ίντερ. Μία νίκη σήμερα θα αλλάξει το σκηνικό. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στην ισοπαλία, αφού με το Draw No Bet που επιλέγουμε σε περίπτωση «Χ» μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Αναφορικά με το παιχνίδι της Τορίνο με την Ίντερ θα πρέπει αρχικά να αναφέρουμε πως ήδη ανατέλλει νέα εποχή για τους «νερατζούρι» καθώς πωλήθηκε το 70% των μετοχών του Μάσιμο Μοράτι στον Ινδό επιχειρηματία Έρικ Τοχίρ. Η Ίντερ διαθέτει μέχρι στιγμής τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων στα εντός έδρας με 11-1. Μάλιστα κόντρα στην Τορίνο οι Μιλανέζοι μετρούν 9 συνεχόμενα διπλά με την Τορίνι να έχει σκοράρει συνολικά μόλις δύο τέρματα. Τέλος στον αγώνα της Φιορεντίνα με τη Γιουβέντους θα πάμε με την έκπληξη επιλέγοντας τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 2.80.

Επιλογές από την Ιταλία

Στο Μπάσκετ ρίχνουμε την προσοχή μας στην Ιταλία με δύο αναμετρήσεις. Πρόκειται για τους αγώνες Βανόλι – Μπολόνια και Σάσσαρι – Καντού. Στην Ιταλία οι έδρες μετράνε πάρα πολύ. Οι δυο ομάδες είναι παρόμοιες με την Βανόλι να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα λόγω μεγαλύτερου βάθους ρόστερ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί μέσα στη Σιένα και αναμένουμε να είναι και σήμερα. Επομένως επιλέγουμε τη νίκη της Βανόλι σε απόδοση 2.00. Από την άλλη είναι δεδομένο πως μετά από δύο παραστάσεις της Σάσσαρι, ότι θα αγωνιστεί την φετινή περίοδο όπως ακριβώς και την περσινή. Καμία προσήλωση στην άμυνα και δαιμονιώδη ρυθμό στην επίθεση που αναγκάζονται να ακολουθήσουν οι αντίπαλοι. Απόψε βρίσκει την Καντού με αλλαγμένη νοοτροπία λόγω της φυγής του Τρινκιέρι και δεν μπορούμε να επιλέξουμε κάτι άλλο εκτός του Over 165.5 σε απόδοση 1.87.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.

Last modified onΤρίτη, 22 Οκτώβριος 2013 15:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep