Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αξίζαμε την ισοπαλία»

Ο Σάκης Θοδοσιάδης τόνισε πως η Αναγέννηση Καρδίτσας άξιζε την ισοπαλία σύμφωνα με την απόδοση της και την εικόνα της αναμέτρησης. Ο Σάκης Θοδοσιάδης τόνισε πως η Αναγέννηση Καρδίτσας άξιζε την ισοπαλία σύμφωνα με την απόδοση της και την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης μίλησε για ήττα που δεν αντιπροσωπεύει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος προσπάθησε να μας εγκλωβίσει και να μην έχουμε κυκλοφορία και να δημιουργήσουμε παιχνίδι από πίσω. Πήγαμε σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν καλές φάσεις. Θεωρώ ότι η προσπάθεια των παικτών μου και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν κάνουν δίκαιη την ήττα».

Οι φάσεις που δημιουργήθηκαν από την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο τρόπος που κύλησε το παιχνίδι έκαναν πιο δίκαιη την ισοπαλία σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη.
«Έγινε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που είχε ρυθμό σε όλη τη διάρκεια, παρότι που στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος προσπάθησε να μας εγκλωβίσει και να μην έχουμε κυκλοφορία και να δημιουργήσουμε παιχνίδι από πίσω. Πήγαμε σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν καλές φάσεις. Θεωρώ ότι η προσπάθεια των παικτών μου και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν δεν κάνουν δίκαιη την ήττα και η ισοπαλία θα ήταν το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα».

Last modified onΠαρασκευή, 18 Οκτώβριος 2013 21:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep