Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Δίπλα η οικογένεια Βαρδινογιάννη»

Ο τεχνικός της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης, μίλησε για τη σημαντική στήριξης της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ομάδα.

Με αφορμή την παρουσία του «Καπετάνιου» στο ματς της Επισκοπής με τον Αχαρναϊκό στο Μενίδι, ο Ανυφαντάκης αναφέρθηκε στον Γιώργο Βαρδινογιάννης, τονίζοντας ότι «ο σεβασμός μας είναι τεράστιος και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας». Παράλληλα, έκανε δηλώσεις για το καλό ξεκίνημα της Επισκοπής, το διπλό στο Μενίδι, τον κόσμο και το πρωτάθλημα της Football League. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης στον Αthletic Radio 104,2:

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας καίτοι νεοφώτιστη: «Θα μπορούσαμε να είχαμε και το απόλυτο των βαθμών. Γίνεται πολύ καλή δουλειά και μας κάνει όλους στο Ρέθυμνο ευτυχισμένους. Χρησιμοποιούμε ως έδρα το Στάδιο του Γάλλου και μας έχει αγκαλιάσει όλο το Ρέθυμνο. Κάνουμε την δουλειά μας και θέλουμε να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλό χωρίς να έχουμε κάνει ακόμα κάτι το εντυπωσιακό. Η διάρκεια μετράει. Από την αρχή, αν και στα φιλικά δεν είχαμε καλά αποτελέσματα κόντρα σε καλές ομάδες, είχαμε εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Για τον στόχο της Επισκοπής: «Το Ρέθυμνο είναι πίσω ποδοσφαιρικά. Έχουμε πολλά παιδιά στις ακαδημίες. Έχουμε μία υγιή φιλοσοφία και η Φούτμπολ Λιγκ μας δίνει την δυνατότητα να αναδείξουμε αυτά που θέλουμε σε όλους τους τομείς. Έχουμε μία καλή ομάδα, θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να λειτουργήσει το αναπτυξιακό μας πρόγραμμα».

Για το ρόστερ της ομάδας και τις μεταγραφές: «Διαλέξαμε παίκτες που να ταιριάζουν στην φιλοσοφία μας. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας. Κάναμε προσεκτικές κινήσεις».

Για την νίκη κόντρα στον Αχαρναϊκό: «Ήταν μία εκτός έδρας ιστορικής σημασίας αφού είναι η πρώτη μας στη Β’ εθνική. Κερδίσαμε δίκαια αν και με δέκα παίκτες. Είμαστε δεμένη ομάδα και καταθέσαμε την ψυχή μας. Δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα. Ήταν μία σημαντική νίκη».

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη που είναι πάντα κοντά στην ομάδα: «Ο “Καπετάνιος” είναι ένα σεβάσμιο πρόσωπο. Είναι η ζωντανή ιστορία του ποδοσφαίρου μας. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι πάντα κοντά και δίπλα μας. Ο σεβασμός μας είναι τεράστιος και εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας. Υπάρχει βοήθεια και έχουν μεγάλη παρουσία και στα κοινωνικά δρώμενα του Ρεθύμνου. Έχουν αγκαλιάσει αυτήν την ομάδα που την διέπουν ηθικές αρχές και αξίες . Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και η βοήθειά τους είναι ξεχωριστή».

Για τον κόσμο του Ρεθύμνου: «Υπάρχει μία θετική αύρα. Έρχεται αρκετός κόσμος και περιμένουμε περισσότερο στο ματς της προσεχούς Κυριακής με τον Βύζαντα. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και ο κόσμος αρχίζει να μας αγκαλιάζει. Μην ξεχνάμε οτι εκπροσωπούμε τον νομό μας στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Μπορείς να χάσεις από οποιονδήποτε αντίπαλο. Υπάρχουν καλές ομάδες. Είναι δύσκολο αλλά θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Last modified onΤρίτη, 15 Οκτώβριος 2013 11:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep