Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Δημητρίου: «Ταπεινά και ήρεμα»

Παρά το «τρία στα τρία» του Πανηλειακού ο Πέτρος Δημητρίου κρατάει χαμηλά τη μπάλα.

Μετά την επικράτηση (1-0) σε βάρος του Αστέρα Μαγούλας ο Δημητρίου είπε: «Η ομάδα μας έδειξε μεγάλο χαρακτήρα για να πάρει αυτή τη μεγάλη νίκη και να φτάσει στο 'τρία στα τρία' στο πρωτάθλημα, που βέβαια και αυτό είναι μια σημαντική επιτυχία. Είχαμε πολλά προβλήματα απουσιών και σήμερα, με τους Κωνσταντινίδη, Ν Τζιοντό, Σταματή, Καραπέτσα, Μαρτίνο, ενώ και ο Καλαιτζίδης έπαιξε με ένεση. Ακολουθήσαμε και πάλι πιστά την τακτική που είχαμε σχεδιάσει και όλες τις εντολές. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, νευρικό παιχνίδι, κυρίως κέντρου. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες, κοιτάξαμε πρώτα να βγάλουμε το ημίχρονο, και μετά στην ανάπαυλα σχεδιάσαμε την τακτική για το δεύτερο μέρος, και με το αριθμητικό μειονέκτημα. Με πρώτο στόχο να μη χάσουμε. Έχουμε δουλέψει στην προπόνηση για το ενδεχόμενο να μέναμε με παίκτη λιγότερο σε κάποιο ματς.
Στο δεύτερο μέρος πήγαμε σε σχήμα ουσιαστικά 4-1-4 με τον Αποστολόπουλο να παίρνει θέση μπροστά ακριβώς από την αμυντική τετράδα με σκοπό να κόβει, ο Μπιτάνγκ θα κινούνταν ως φορ όποτε επέβαλαν οι συνθήκες ανάπτυξης, και ενισχύσαμε και τα άκρα στη συνέχεια με τους Χαλούλο και Σουλελέ, με τον πρώτο να βάζει και το καθοριστικό γκολ. Επίσης πρεσάραμε λίγο κάτω από τη σέντρα, στο δεύτερο ημικύκλιο. Με την είσοδο του Δημητριάδη, κάναμε μετατόπιση στο Σαραμαντά, για να αποφύγουμε βάθος στις διαγώνιες μεγάλες μπαλιές. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Θα πω και πάλι όμως ότι, θα την χαρούμε ως αύριο, ταπεινά και ήρεμα, και θα συνεχίσουμε την απαραίτητη δουλειά. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου.
Συγχαρητήρια και στον κόσμο της ομάδας που ήταν σήμερα ακόμα περισσότερος, κι αυτό με χαροποιεί πολύ, γιατί για τον κόσμο αυτόν και τη δύναμη του, μιλάω συνέχεια από την πρώτη μέρα μου στον Πύργο. Στους παίκτες και στον κόσμο είναι αφιερωμένη αυτή η νίκη. Συγχαρητήρια και στον Αντώνη Πριόνα, ο Αστέρας Μαγούλας είναι καλή ομάδα και θα βρει το δρόμο του».

Πηγή: iliaoikonomia.gr

Last modified onΚυριακή, 13 Οκτώβριος 2013 21:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep