Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με οδηγό την περσινή νίκη

Ο Βατανιακός θα αγωνισθεί αύριο (13/10, 16.00) κόντρα στον Απόλλωνα 1926 με… οδηγό την περσινή νίκη (2-1) στο βόρειο όμιλο της Football League 2.

Η ομάδα της Πιερίας δεν έχει ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα της Football League, καθώς μετρά δύο ήττες σε ισάριθμα ματς. Στο αυριανό (13/10) παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα 1926 θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα αναζητώντας το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα για να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, όπου έχει μηδέν βαθμούς. Πέρυσι, άλλωστε, έφυγε με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη και έσπασε το αήττητο των «ροσονέρι» με σκορ 1-2, χάρη σε γκολ των Σιδηρόπουλου και Βέργου.

Συγκριτικά με το προηγούμενο ματς κόντρα στην Κέρκυρα, ο τεχνικός Σάκης Παπαβασιλείου δεν υπολογίζει στον τραυματία Λύρα και τον Κατσαρό για αγωνιστικούς λόγους. Την αποστολή, η οποία αναχωρεί για την Καλαμαριά την Κυριακή (13/10) στη 13.15, αποτελούν οι: Βλάχος, Κουδουνάς, Γιαλαμίδης, Κωτσιόπουλος, Καρατάσιος, Γιαπιτζής, Νταντάμης, Λαγδάρης, Κολαξίδης, Στούμπος, Κουλίδης, Γιαξής, Πουτουρίδης, Ζαγοριανός, Κυπαρίσσης, Γκανάβας, Λαζαρίδης, Μίλιεβιτς, Γιαννούλης, Φουλίδης.

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 19:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep