Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θεοδοσιάδης: «Διαφορετικό ματς»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης, χαρακτήρισε διαφορετικό ματς αυτό της Δευτέρας (14/10, 18.00 OTE TV) με την Καβάλα, από εκείνο στο θεσμό του Κυπέλλου.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (12/10), οι Θεσσαλοί ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το ματς με τους «αργοναύτες» το πρωί της Κυριακής (13/10) στις 10.30 με χαλάρωμα. Έπειτα, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Σάκης Θεοδοσιάδης, θα ανακοινώσει την αποστολή, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Στέργιος Δημόπουλος, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Ο παίκτης τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές, αλλά το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ, όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, αναμένεται να καταθέσει έφεση, καθώς όπως υποστηρίζει έγινε στη διεκδίκηση της μπάλας, κάτι που δεν δικαιολογεί την ποινή των τριών αγωνιστικών.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης σχολίασε στο flnews για το ματς με την Καβάλα, την οποία η Καρδίτσα είχε αντιμετωπίσει στο θεσμό του Κυπέλλου και είχε επικρατήσει 3-2:«Είναι διαφορετικό παιχνίδι, έχουν έρθει άλλος προπονητής και κάποιοι καινούργιοι παίκτες. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στον στόχο μας. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα νικήσουμε».

Last modified onΣάββατο, 12 Οκτώβριος 2013 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep